Maharu avea o mare durere legată de fiica sa. A plecat cu ea dincolo

Ultimul update: vineri 22 martie 2019 15:31 Data publicării: vineri 22 martie 2019 15:31

Nicu Maharu a murit joi dimineața, după o lungă suferință! I se pusese, în urmă cu mai bine de un an, cruntul diagnostic: cancer! Cel care era poreclit ”Regele petrecerilor” va duce în mormânt o mare supărare!

Este vorba de Bianca, fiica lui. Tânăra nu a avut noroc în dragoste o lungă perioadă, până să ajungă în fața altarului. Fiind foarte geloasă, a reușit să-l îndepărteze pe un iubit al ei. Sursele CANCAN.RO ne-au informat că acesta, un practicant de kick-boxing, a renunțat la Bianca, deși o iubea foarte mult pe frumușica tânără.

”A avut cu ceva nreme în urmă o relație cu un practicant de kickboxing. Un băiat liniștit, fără legături cu lumea interlopă. Relația nu a durat prea mult!

Ea era de o agresivitate ieșită din comun, pe fond de gelozie! Chiar mai sărea la bătaie, de obicei în cluburile unde mai mergeau, și le păruia pe toate fetele despre care avea senzația că se uită sau îi fac avansuri iubitului ei. Omul s-a săturat, la un moment dat, și a decis să rupă relația, deși o iubea”, au povestit sursele noastre.

Micu Maharu a fost foarte mâhnit de ceea ce se întâmpla cu fiica lui, dar nu a mai apucat să discute cu ea despre toate problemele prin care Bianca a trecut.

Micu Maharu a fost foarte mâhnit de ceea ce se întâmpla cu fiica lui, dar nu a mai apucat să discute cu ea despre toate problemele prin care Bianca a trecut.

Ce a postat Bianca după moartea tatălui său

Bianca, fiica lui Nicu Maharu, a postat pe contul personal de Facebook două mesaje cutremurătoare după ce a aflat că tatăl ei s-a stins din viață.

“Dumnezeu să te ierte, tată! Cuvintele sunt de prisos și durerea mea mare, legenda noastră astăzi nu mai e!”, “Dumnezeu să te ierte om bun cu suflet mare! Ai plecat prea devreme dintre noi și ai lăsat durere mare în urmă în sufletele celor ce te iubesc! Aveai atâtea, tăticule, de rezolvat și atâtea planuri de îndeplinit! Cuvintele nu-și au rostul TATĂ, durerea e prea mare!”, au fost cele două mesaje postate de Bianca, fiica lui Nicu Maharu, pe contul personal de socializare.

Sursa: Huff.ro
Loading...
Știri despre:
Comentarii