Connect with us
Mama Mădălinei Manole transmite semne din lumea de dincolo. Femeia a murit pe 5 martie și de atunci în casa sa...

Vedete

Mama Mădălinei Manole, semne din lumea de dincolo: „Adesea o simțim prin casă”

Mama Mădălinei Manole transmite semne familiei din lumea de dincolo. Fratele artistei a făcut dezvăluiri cutremurătoare. El povestește că adesea simte prezența mamei sale prin casă.

Fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri tulburătoare

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a povestit cum simte că mama sa transmite semne din lumea de dincolo.

“Când m-am dus în vizită la tata am auzit trosnind mobila, cu siguranţă că era mama, care ne trimitea semne din lumea de dincolo, dar vedeam şi perdeaua mişcându-se, fără să fie curent. Mi se pare normal ca sufletul Eugeniei să apară prin casă, timp de 40 de zile.

Ea şi sora mea au grijă de noi, din cer. Tata nu este într-o stare de depresie continuă, aşa cum se spune. Este şi normal să plângă, merge la cimitir şi vorbeşte cu mama, adesea o şi simţim prin casă. El îi aude chiar şi paşii. Este un om bolnav, dar nu ia pastile d-alea, care te transformă în legumă. Probabil că lumea spune toate acestea din răutate, mulţi ar vrea să îl vadă în pământ, lânga mama.

Părinţii mei s-au iubit vreme de 51 de ani, până când moartea i-a despărţit, e normal ca tatăl meu să fie trist şi să-şi plângă soţia. Eu şi nevasta mea avem grijă de el, îl vizităm, îi aducem mâncare, îl mai ajutăm la cumpărături”, a declarat Marian Manole, fratele regretatei Mădălina Manole, pentru click.ro.

Citește și: Ultima dorinta a mamei Madalinei Manole: Vreau ca Dumnezeu sa….

Eugenia Manole a murit pe 5 martie după o grea suferință. Femeia sufere de cancer.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top