Connect with us
Mandate de aducere in instanta pentru Pepe si Anamaria Prodan

Vedete

Mandate de aducere in instanta pentru Pepe si Anamaria Prodan

Vesti proaste pentru cantaretul Pepe si agentul FIFA, Anamaria Prodan. Pe numele celor doi au fost emise mandate de aducere in sala de instanta, in luna septembrie. Conform antena3.ro, aceasta msaura vine in contextul in care, judecatorul de la Curtea de Apel care se ocupa de Dosarul Vrajitoarelor a fost deranjat din cauza ca ambele vedete nu s-au prezentat la termenul fixat miercuri.

Speta se refera la dosarul in care pretinsele vrajitoare Vanesa si Melissa sunt acuzate ca au inselat-o pe Oana Zavoranu cu suma de 450.000 de euro. Oana Zavoranu a povestit magistratilor cum le-a cunoscut pe Vanessa si Melisa si apoi a recunoscut ca a primit un telefon de la vrajitoarea Vanessa. Cea din urma i-a promis ca o va ajuta gratuit sa-si rezolve problemele dupa despartirea de Pepe. Conform probelor stranse in respectivul dosar, Melisa si Vanessa sunt acuzate de inselaciune si santaj, dupa ce ar fi cerut bani, locuinte si chiar autoturisme de la mai multe nume cunoscute in peisajul lumii mondene din Romania.

Atat Pepe, cat si Anamaria Prodan au declarat ca au fost audiati de procurori in acest dosar si ca prezenta lor in instanta este inutila, deoarece nu au nicio calitate. Conform evz.ro, Rada Minca, cunoscuta ca ca „vrajitoarea Melissa” si Roxana Lider, „vrajitoarea Vanessa, au fost condamnate de prima instanta la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Citeste si: Vrajitoarea Vanessa despre Oana Zavoranu: „Aprindea lumanari in fata oglinzii, facea si ea niste vraji”

Mesajul dur al lui Alex Ashraf dupa casatoria cu Oana Zavoranu

Celelalte sapte persoane judecate in acelasi dosar – Sava Craiff Buzea, zis Manix, Ion Constantin, zis Sonot sau Soni, stefan Minca, zis Rosovelt, stefan Ionut Voicu, zis Fane, Elena stefan, Sebastian Dobrescu, zis Sebi, si Remus Minca, zis Nat – au fosta achitate de Tribunalul Ilfov.

Mai trebuie amintit ca magistratul insarcinat initial cu solutionarea acestui caz celebru, Maximilian Balasescu, a fost arestat la data de 1 februarie 2012. Procurorul a fost acuzat ca a cerut mita 300.000 de euro pentru a inchide dosarul. In prezent, Balasescu ispaseste o pedeapsa de cinci ani de inchisoare.

Sursa foto: libertatea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top