Connect with us
Marcel Pavel, infectat cu noul coronavirus. Cântărețul a fost internat la Institutul „Matei Balș”

Vedete

Marcel Pavel, infectat cu noul coronavirus. Cântărețul a fost internat la Institutul „Matei Balș”

Deși au fost adoptate mai multe măsuri de prevenire a infectării cu noul Covid-19, se pare că România se află din nou pe o pantă ascendentă și numărul de infectări a crescut din nou. Și cunoscutul cântăreț, Marcel Pavel, a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta a declarat că starea sa de sănătate s-a modificat de câteva zile.

Marcel Pavel, infectat cu noul coronavirus. Cântărețul a fost internat la Institutul „Matei Balș”

Marcel Pavel a ajuns la spital, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus. Acesta ar fi fost dus la Matei Balș cu izoleta noaptea trecută. Reprezentanții Institutului Matei Balș au precizat că nu pot oferi mai multe amănunte despre starea de sănătate a artistului.

Cântărețul a spus miercuri că era răcit și starea rea nu îi mai trece. El credea că a răcit din cauza activității sale de la „Te cunosc de undeva” unde există diferențe de temperatură între camera în care artiștii așteaptă să le vină rândul și platoul de filmare. Astfel, el a decis să facă un test Covid-19, pentru a se asigura că este sănătos. Rezultatul a ieșit pozitiv.

El susținea că are simptomele unei răceli, însă nu avea febră. Era, totuși, suspicios și voia să fie preventiv, mai ales că fiica sa cea mică are doar 7 ani. Ceilalți membri ai familiei sale nu au acuzau nicio modificare a stării de sănătate.

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ.”, a declarat Marcel Pavel.

În ultima vreme, cântărețul a fost foarte activ. A lansat un nou single, „Zâna mea frumoasă din poveşti“ şi a început filmările pentru un nou sezon al show-ului de transformări de la Antena 1, „Te cunosc de undeva“, în cadrul căruia este concurent. De asemenea, el a avut și mai multe apariții TV, în cadrul cărora și-a promovat noul single.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top