Connect with us
Marcel Toader este greu încercat de boală! ”Am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că...”

Vedete

Marcel Toader este greu încercat de boală! ”Am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că…”

Marcel Toader se pare că nu mai scapă de probleme. De curând Marcel a făcut o vizită la un spital din Constanța unde a aflat că problemele din trecut cu inima, încă îi afectează sănatatea. Întors la București, acesta a urmat o serie de analize la un laborator specializat.

„Există o femeie care e liantul tuturor oamenilor cu care petrec timp. Este liantul lucrurilor bune care se întâmplă în jurul meu. Este o femeie extraordinară. Lizeta ( avocata Lizeta Oprea, n.r.) a stat lângă mine cât am stat internat, fără să-i cer, a stat lângă mine toată noaptea.

Mi-a adus apă la pat. După ultimii patru ani, după ultima cănicie am decis să intru într-o reparaţie capitală. Acum şase ani, când am avut infarctul, din cauză că am ajuns târziu la spital, inima a suferit foarte mult.

De ce a întrerupt medicamentele

Mi s-a pus un stern. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale.

Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile.

Citește și: Gabriela Cristea, ruinată din cauza divorțului de Marcel Toader: „M-am trezit cu 50 de lei în cont”

M-am decis să nu mă mai supere nimeni şi să nu mă mai supăr”, a transmis Toader.

Istoricul amoros a lui Marcel Toader

Prima soţie a fost o franţuzoaică. A urmat tenismena Cătălina Cristea, iubire care a durat aproape un an și jumătate. Marcel Toader s-a combinat cu Anamaria Ferentz, pe care a luat-o apoi de nevastă.

Au divorțat, cântăreața acuzându-l de violență fizică și verbal. Marcel s-a recăsătorit la scurt timp cu Diana Ghenu, cu 23 de ani mai mică decât el, fiica primarului din Berceni.

A urmat Gabriela Cristea, în 2008, cei doi separându-se în 2013. Iar în urmă cu trei luni, Marcel Toader a pus punct şi relaţiei cu Maria Constantin. A ieșit scandal mare la tv, fiecare acuzându-se de infidelitate.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top