Connect with us
Marcel Toader implicat într-un accident în Mamaia!

Vedete

Marcel Toader implicat într-un accident în Mamaia!

Vacanța de  vară se pare că nu are doar părți bune pentru Marcel Toader. Cunoscutul om de afaceri a fost implicat recent înr-un accident chiar la malul Mării Negre, momentele de stângăcie ale lui Marcel au fost întregistrate de martori.

Marcel Toader, implicat într-un incident după ce a picat de pe skijet direct în apa mării.

Deși îi este recomandat să se opereze cât mai repede la inimă și nici la prima tinerețe nu mai este, Marcel Toader nu a stat prea mult pe gânduri când a venit vorba de o plimbare cu skijet-ul.

Aflat în Mamaia, unde ispita și tentația sunt mari, omul de afaceri a încercat și acest sport extrem. Și cum ar fi putut să nu? Acest sport de apă este reconfortant, aventuros și îți asigură o distracție pe cinste în mijlocul valurilor.

În timp ce trăia clipa la maximum, el s-a dezechilibrat și a căzut în apa mării. Un tânăr l-a observat când a căzut în timp ce avea viteză și a mers imediat la el.

“Ia-uite! Dar și ăluia îi sare capul!

E vai de capul lui, nu știe să se dea cu skijet-ul”, sunt comentariile făcute de la mal de câțiva martori care au văzut scenele care i-au făcut să le sară inima din piept.

Ciește și: Marcel Toader este greu încercat de boală! ”Am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că…”

În tot acest timp, tânărul a vorbit cu Marcel Toader, care a reușit să se urce singur pe skijet, semn că nu s-a rănit rău în urma căzăturii. Ulterior, el nu și-a mai continuat plimbarea, ci s-a întors la mal. Totul s-a petrecut săptămâna trecută, potrivit cancan.ro

Istoricul amoros a lui Marcel Toader

Prima soţie a fost o franţuzoaică. A urmat tenismena Cătălina Cristea, iubire care a durat aproape un an și jumătate. Marcel Toader s-a combinat cu Anamaria Ferentz, pe care a luat-o apoi de nevastă.

Au divorțat, cântăreața acuzându-l de violență fizică și verbal. Marcel s-a recăsătorit la scurt timp cu Diana Ghenu, cu 23 de ani mai mică decât el, fiica primarului din Berceni.

A urmat Gabriela Cristea, în 2008, cei doi separându-se în 2013. Iar în urmă cu trei luni, Marcel Toader a pus punct şi relaţiei cu Maria Constantin. A ieșit scandal mare la tv, fiecare acuzându-se de infidelitate.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top