Connect with us
Marea dorință a lui Aurelian Preda va fi împlinită de fiica sa

Vedete

Marea dorință a lui Aurelian Preda va fi împlinită de fiica sa

Aurelian Preda a murit la vârsta de 47 de ani după o grea suferință din cauza unei boli crunte. Cântărețul a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins la o clinică din Viena. În urma sa au rămas trei copii și o soție, care sunt dărâmați de durere.

Anamaria Rosa, fiica artistului în vârstă de 17 ani, i-a călcat tatălui pe urme și cântă muzică populară. De altfel, cei doi au interpretat mai multe cântece împreună.

Ultima dorință a lui Aurelian Preda

Atistul lucra la prima sa carte, însă nu a mai putut să-și îndeplinească visul. Însă, fiica sa se va ocupa de publicarea ei, așa cum și-a dorit Aurelian Preda.

”Voi lăsa în urma mea şi o voi încredinţa pe Anamaria să publice cartea mea care se numeşte «Aurelian Preda cu bucuriile, cu iubirile, cu suferinţele şi cu tainele sale». Este o carte secretă la care lucrez şi care va fi însoţită de un film, în care oamenii vor vedea şi momente din operaţiile mele. Nu vreau să-i şochez pe cei din familie cu ce este acolo, ci va fi cunoscută, cu adevărat, povestea de viaţă a unui trecător prin această lume, care a fost Aurelian Preda.

Doresc să fie publicată după moartea mea, pentru că este şi tristă şi fac foarte multe mărturisiri… Numai eu îmi pot scrie povestea de viaţă, nimeni altcineva, oricâte întrebări mi-ar pune, pentru că fie care cosmetizează. Până în acest moment al vieţii mele este scrisă etapă cu etapă, dar nu vreau să fie văzută, o ţin foarte bine as cunsă, pentru că îmi este frică să nu-mi dis pară vreodată. Atunci când voi fi băgat în pământ, aşa cum trebuie, la mănăstire, vreau ca să-i înmâneze cineva Anei tot, dacă nu va fi majoră la acel moment, inclusiv banii de tipărire. Aceasta este dorinţa mea arzătoare”, a spus Aurelian Preda pentru taifasuri.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top