Connect with us
Maria Cârneci, decizie radicală în privința aspectului ei fizic. Cum vrea să apară în fața publicului

Vedete

Maria Cârneci, decizie radicală în privința aspectului ei fizic. Cum vrea să apară în fața publicului

Maria Cârneci este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară de la noi. Este foarte iubită  de public, poate și pentru felul deschis și sincer de a fi. Deși pe scenă și în emisiunile televizate, cântăreața apare mereu cu zâmbetul pe buze și binedispune cu glumele ei savuroase, în privat trece, ca oi toți, prin greutăți și probleme. Anul trecut, artista și-a pierdut soțul mult iubit, iar anul acesta a venit pandemia și i-a blocat activitatea pe scenă. Cu toate astea, Maria Cârneci este puternică și se pregătește de reîntâlnirea cu publicul.

Maria Cârneci a apelat la estetician

Cântăreața de muzică populară, Maria Cârneci, a apelat la medicul estetician pentru o schimbare de care, spune ea, avea nevoie. Multă vreme s-a ferit de doctori, dar acum vrea să apară în fața publicului cu îmbunătățiri la nivelul feței. Solista își va face câteva proceduri noninvazive pentru a scăpa de ridurile din zona feței.

„Prietenul meu, Dr. Pascal Dameh, are grijă să arăt bine la revenirea în fața admiratorilor mei. Înfățișarea de pe scenă este o dovadă de respect și iubire pentru public”, a scris artista pe contul ei de socializare.

Decizia de a apela la medicul estetician nu a fost deloc ușoară pentru Maria Cârneci. În urmă cu ceva timp, ea declara că se teme de intervențiile chirurgicale și că a avut tentative eșuate de a-și face mici schimbări.

Cântăreața a recunoscut că are o probleme cu acele, și că în continuare îi este teamă de ele, dar nu atât de tare. Ea a declarat că și-a propus să revină în fața publicului cu decență, și nu lipsită de vlagă, cu riduri, după atâtea luni în care a plâns după soțul ei.

„Durerea e în suflet și nu va pleca niciodată, dar de pe chip chiar mi-am dorit să o șterg”, a mai spus Maria Cârneci.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară și-a pierdut soțul, anul trecut. Bărbatul s-a stins la vârsta de 65 de ani, după o luptă cu o boală nemiloasă. Cei doi au avut o căsnicie de 36 de ani, o viață de om.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top