Connect with us
Maria Constantin este în culmea fericirii: „Chiar acum am primit marea veste”

Vedete

Maria Constantin este în culmea fericirii: „Chiar acum am primit marea veste”

Maria Constantin este în culmea fericirii. Sora ei este însărcinată, iar artista de muzică populară a dezvăluit pe pagina sa de socializare că va deveni mătușă în numai câteva luni.

„Chiar acum am primit marea veste: voi fi mătuşă! Te iubesc, sora mea”, a scris Maria Constantin, în dreptul fotografiei în care apare alături de sora ei.

Sora Mariei Constantin e însărcinată!

„Surioara mea cea dragă, te-am crescut, te-am legănat, am crescut alături de tine. Îmi doresc să nu ne despartă absolut nimeni. Suntem o familie şi aşa va fi mereu.

Mă gândesc că tata se uită la noi şi ar vrea să fie alături de noi şi să vadă cât de bine se înţeleg copiii lui şi cât de fericiţi sunt. Aşa să rămânem pentru totdeauna, să fim uniţi”, a spus Maria Constantin pentru sora ei în urmă cu un an, într-o emisiune TV.

Citește și: Maria Constantin, declarații despre primul bărbat cu care s-a afișat după divorț!

În urmă cu câteva luni, Maria a ajuns la un consens cu fostul său soț, Ciprian Tapotă, cu care are un băiețel. Cu toate că relația cu primul ei soț, Ciprian Tapota, a ramas una tensionată, cei doi au decis sa cadă la pace, de dragul copilului.

Astfel, Ciprian Tapota și-a dat acordul pentru ca minorul să plece peste hotare împreună cu mama lui.

„I-am dat procura cu care poate să îl scoată din ţară pe băiatul nostru, vor merge în Bulgaria, Grecia şi Turcia, pentru că nu am mai vrut să mai isc alt scandal.”, a spus Ciprian Tapotă, pentru Click.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top