Connect with us
Marian Godină este suspect de coronavirus. A intrat în izolare: "Mă sună Poliția să ies la poartă"

Vedete

Marian Godină este suspect de coronavirus. A intrat în izolare: „Mă sună Poliția să ies la poartă”

Marian Godină a intrat în izolare, după ce a fost contactul direct al unui coleg infectat cu noul virus. Polițistul a făcut anunțul, în stilul său caracteristic, pe pagina personală de Instagram. Godină rămâne la domiciliu timp de 14 zile.

Marian Godină suspect de coronavirus

Polițistul de la Trupele SAS și-a anunțat publicul de pe Facebook că a intrat în izolare la domiciliu, după ce un coleg de-al său a fost depistat pozitiv cu noul virus.

Marian Godină a spus că nu are niciun simptom, însă va sta acasă, așa cum spune regula. El s-a amuzat de faptul că trebuie să iasă la poartă când îl sună Poliția.

Conform cu spusele lui, totul a plecat din momentul în care un coleg, cu care petrecuse 24 de ore, și-a dat seama că nu mai are nici gust și nici miros. Bărbatul s-a testat sâmbătă, iar rezultatul testului a venit luni și era pozitiv.

„Colegul meu, cel cu care îmi petrecusem 24 de ore, a luat o gură din cafea, s-a uitat lung în cană, apoi a mai luat o gură. Nu simțea niciun gust. Nici miros nu avea. S-a testat sâmbătă, iar rezultatul testului a venit luni. Pozitiv. Seara m-au sunat de la DSP și m-au anunțat că voi rămâne la domiciliu 14 zile din ziua contactului. Momentan sunt bine, nu am niciun simptom. E amuzant, totuși, când mă sună Poliția să ies la poartă”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Situația infectărilor cu noul virus se înrăutățește în România. Conform ultimei actualizări, până astăzi, 29 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 229.040 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. În total, 163.852 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.481 cazuri noi de persoane infectate cu noul virus, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top