Connect with us
Marian Râlea a pierdut un proces cu vecinii săi din Brașov și va trebui să plătească despăgubiri. Scandalul dintre "Magician" și aceștia este unul vechi.

Vedete

Marian Râlea a pierdut un proces cu vecinii săi. Ce va trebui să facă acum

Marian Râlea nu trece prin cele mai bune momente din viața sa. „Magicianul” de la Abracadabra a pierdut un proces și a fost obligat să plătească o sumă consistentă de bani.

Decizia instanței vine după doi ani de procese între Râlea și asociația de proprietari a blocului în care locuiește. Vecinii actorului au intentat acțiunea în instanță, după ce Râlea a efectuat lucrări la imobil fără a avea acordul acestora. Pentru că nu și-a mai recuperat banii, el a refuzat să plătească integral întreținerea.

După ce a fost dat în judecată, Marian Râlea a intentat și el un nou proces, cerând recuperarea restanțelor. Dosarele au fost coexate.

Conform WOWbiz, după decizia magistraților, „Magicianul” va trebui să plătească suma de 1.323 lei, reprezentând cheltuielile de întreținere aferente perioadei februarie-decembrie 2014. El mai trebuie să achite și 1.104 lei, care reprezintă jumătate din cheltuielile de judecată efectuate de vecinii lui.

Hotărârea instanței nu este definitivă și poate fi atacată.

Articole similare

Dana Rogoz s-a reintalnit cu „Magicianul” Ralea. Ce s-a intamplat cand s-au vazut

Ce a facut mama Danei Rogoz! Barbatul a fost impuscat!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top