Connect with us
mariana moculescu

Vedete

Mariana Moculescu, reținută de polițiști: „Motivul este că i-am luat…”

Mariana Moculescu a fost reținută de oamenii legii timp de 48 de ore. Fosta soție a lui Horia Moculescu a făcut anunțul pe o rețea de socializare.

„Am fost reţinută de Poliţie, 48 de ore. Motivul este că i-am luat maşină lui Cristi Marin.

Nu mă simt bine deloc şi sper să nu ajung la puşcărie. Fiecare mai greşim în viaţă şi e frumos să fim iertaţi.

Îl rog pe Cristi, care nu îmi mai răspunde, să mă ierte şi să facă ceva în sensul acesta…” e mesajul disperat postat de vedetă pe o reţea de socializare.

Poliţiştii au intrat pe fir, după ce în urmă cu cinci zile, Mariana Moculescu a scris pe pagina ei de Facebook un mesaj alarmant.

„Leo de la Strehaia, nasul lui Cristi Marin, m-a amenitat cu moartea. Mi-a spus ca daca nu-i dau masina lui Cristi, o sa mor spanzurata in Padurea Baneasa.

A pus deja oamenii sa ma caute si nu-mi dau pace. Am inregistrat tot si voi merge la Politie, daca nu se potolesc.

Am luat foarte multe calmante pentru ca stau cu frica si nu am mai patit asa ceva in viata mea.”, a notat fosta soţie a lui Horia Moculescu pe pagina ei de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Scandal între Mariana și Nidia Moculescu

Pozele nud cu Mariana Moculescu publicate de fostul iubit, Cristi Marin, pe Facebook au provocat un scandal imens intre aceasta si fiica sa Nidia.

In direct la Wowbiz, cele doua si-au aruncat vorbe grele.

Mama mea cand m-a facut pe mine era foarte tanara. Eu cred ca l-a iubit foarte mult pe taica-miu.

In toata aceasta nebunie si injuraturi cred ca ea l-a iubit foarte tare si ea s-a considerat intr-o competitie cu mine, crezand ca o sa-l piarda pe tata.

E actrita stie sa joace foarte bine, numai rolul de mama l-a gresit. Mama nu era pregatita sa aiba un copil.

Mama a avut iesiri foarte dese de genul acesta. Nu-mi aduc aminte un singur lucru de la care sa fi pornit aceasta cearta”, a spus Nidia.

Aceasta si-a mai acuzat mama ca i-a facut plangere la DIICOT pentru trafic si consum de droguri!

„Mama mea face plangeri penale tuturor. M-a acuzat la DIICOT ca fac trafic si consum cocaina, dar nu am fost urmarita penal, deci nu asta faceam.

Ca orice copil, am incercat diverse, dar nu sunt in niciun caz dependenta de droguri”, a declarat Nidia.

In replica, Mariana Moculescu a spus ca fiica sa a fost nevoita sa foloseasca droguri pentru a trai in casa cu Horia Moculescu.

„Nu sunt multumita de ceea ce gasesc. Ea e foarte slaba. Nu vreau sa vorbesc despre droguri. Eu n-am de unde sa stiu. Sunt doar supozitii. Eu sunt si mama si vorbim despre un plan dincolo de noi.

Eu asa simt ca Nidia a trebuit sa foloseasca substante chimice pentru a putea trai in casa aceea din care am fugit. Relatia noastra e o relatie buna acum.

Ea a obosit din punct de vedere sufleteste, dar vom avea un pacat in comun pentru ca nimeni nu a facut absolut nimic pentru ea.

Eu cred ca nu numai ca ii este indus acest speech impotriva mamei ei, dar nu m-as mira la ce dusmanie are omul ala impotriva mea. cred ca ma considera prietena in momentul asta.

Daca voi ati vedea poze cu mama voastra in chiloti si in sutien v-ar face placere? Eu va spun ca nu”, a spus Mariana Moculescu.

In schimb, Nadia sustine ca are o relatie apropiata cu tatal sau si ca a indurat batai crunte din partea mamei sale:

„Plecam mereu de-acasa, si ma rugam sa cresc mare ca sa nu mai indur batai si insulte din partea ei. sunt mandra ca am ajuns la varsta asta, ca nu m-am sinucis si ca muncesc”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top