Connect with us
Marina Almășan, după ce Mircea Radu a rămas fără emisiune: „Am fost lăsată cu ochii în soare...”

Vedete

Marina Almășan, după ce Mircea Radu a rămas fără emisiune: „Am fost lăsată cu ochii în soare…”

La numai șapte ediții de la începerea „Ie, Românie”, Mircea Radu a rămas fără emisiune. Ultimul episod a fost difuzat vineri seară.

Înainte de a se muta la Antena 1, Mircea Radu a prezentat împreună cu Marina Almășan emisiunea „Femei de 10, bărbați de 10”, difuzată pe TVR 2.

După ce a auzit ce i s-a întâmplat fostului coleg, Marina Almășan a comentat situația pe pagina sa de Facebook

„De ieri încoace tot primesc telefoane, de la colegi de pe la diverse publicații, care-mi cer să comentez situația în care se află fostul meu coleg Mircea Radu. Se așteaptă, probabil, să-mi frec public mâinile, de bucurie, susurând satisfăcută: “Știam eu că așa se va întâmpla. A primit ce-a meritat!”….

Îi refuz politicos. A mă bucura de răul cuiva – mai cu seamă de al lui Mircea, pe care, dincolo de supărările mele, nu am incetat niciodată să-l prețuiesc – ar fi ultimul lucru pe care l-aș face.

Continui să cred că Mircea este un jurnalist talentat, un condei excepțional ( păcat că nu perseverează, în această direcție! ) și un bărbat fermecător.

Deciziile neinspirate, pe care, poate, le mai luăm, câteodată, în viață, nu reprezintă nicidecum prostia noastră, ci, de cele mai multe ori, efectul conjugat al unor factori externi…

Marina Almășan nu s-a uitat la emisiunea fostului coleg

Mi-a trecut demult supararea că, într-un fel, am fost lăsată cu ochii în soare de un om în care am crezut și pe care l-am apreciat ( n-ar fi prima decepție de acest gen, din viața mea! ).

Mărturisesc că, la noua lui emisiune nu m-am uitat decât pe la începuturi, câteva minute. Dar sunt sigură că eșecul nu i se datorează.

Sper, din toată inima, ca Mircea să-și găsească locul pe care-l merită și sunt sigur că frumoasa lui familie îl va ajuta să treacă peste acest moment delicat.

Succes, Mircea! Nu mor caii, când vor câinii!”, a scris Marina Almășan pe Facebook.

 

Mircea Radu, OUT de la TV! Ce s-a întâmplat cu emisiunea acestuia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top