Connect with us
Mario Iorgulescu a postat un mesaj incredibil - Descoperirea făcută schimbă tot

Vedete

Mario Iorgulescu a postat un mesaj incredibil – Descoperirea făcută schimbă tot

Mario Iorgulescu a postat un mesaj incredibil. Mario Iorgulescu este internat la Spitalul Elias în stare critică, după ce în urmă cu o săptămână a produs un accident mortal.

Mario Iorgulescu a postat un mesaj incredibil

Fiul șefului LPF, se află în satre gravă la spitalul Elias după ce a provocat un accident gravm în care și-a pierdut viața un tânăr de 24 de ani. Lui Mario i-au plăcut întotdeauna adrenalina și motoarele. Acesta posta frecvent pe pagina personala de Facebook, poze cu mașini puternice și motoare.

În anul 2016, Mario posta un mesaj în engleză. „Un prieten bun se urcă în mașina ta fără să țină cont de câte orui aproape că l-ai omorât!”. De asemenea, tânărul a lăsat și un comentariu, „Adevarat” și multe emoticoane zâmbitoare.

Mario Iorgulescu mesaj postat pe Facebook

Mario Iorgulescu mesaj postat pe Facebook

Mario consumase alcool în momentul accidentului

Potrivit anchetatorilor, tânărul de 24 de ani era băut și drogat atunci când a intrat cu mașina sa, un Aston Martin, pe constrasens, și l-a lovit puternic în mașina în care se afla Dani Vicol, tânărul care a murit pe loc.

Mario a fost dus în stare gravă la spital. Situația delicată a tânărului a fost confirmată oficial. Potrivit unor surse, un preot a fost văzut în fața intrării care duce spre salonul în care se află. Mario.

Cei care au văzut acest lucru, nu știu siguri dacă preotul a fost chemat de familia Iorgulescu sau mai era un alt pacient în situație gravă. În urma accidentului, mai multe persoane au declarat că. Mario se încadrează în categoria copiilor cu părinți bogați. După cum se știe. Mario a mai avut în trecut probleme cu băutura și drogurile și acesta se declara de cele mai multe ori când se afla sub consumul celor două, că este neînțeles și neiubit.

Mario e fix prototipul de băiat de bani gata, neținut în frâu. Avea figuri, suferea de interlopisme, dar când bea și trăgea începea să plângă. Plângea că nu e iubit. Că nu a fost, că e certat cu mama lui de mic”, a povestit un tânăr din anturajul fiului președintelui LPF, Gino Iorgulescu.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. Andrei

    2019-09-19T17:05:36+03:00 at 17:05

    Jigodia beata si drogata merita multi ani de puscarie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top