Connect with us
Mario Iorgulescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Vedete

Mario Iorgulescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Mario Iorgulescu,  fiul lui Gino Iorgulescu, a provocat un accident mortal în septembrie 2019. Acesta se afla sub influența alcoolului și a stupefiantelor. Vineri, 15 mai, o instanță a Tribunalului București a decis că tânărul în vârstăde 24 de ani ar putea fi arestat preventiv pentru 30 de zile de la data încarcerării

Mario Iorgulescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

În data de 5 martie, Tribunalul Bucureşti a admis propunerea procurorilor de emitere a unui mandat de arestare în lipsă pentru Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu (preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal). La vremea respectivă, tânărul era internat la o clinică din Italia. Ulterior, Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire internaţională de către Poliţia Română.

Pe 7 martie, însă, Curtea de Apel Bucureşti a anulat mandatul de arestare în lipsă pe numele lui Mario Iorgulescu, în dosarul în care acesta este acuzat de omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe interzise.

Avocații lui Mario au obținut câștig de cauză, după ce au contestat decizia. Curtea de Apel Bucureşti a anulat decizia tribunalului şi a dispus ca cererea procurorilor să se rejudece.

„Admite contestaţia formulată de inculpatul Iorgulescu Gino Mario împotriva încheierii de şedinţă din data de 05.03.2020, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală. Desfiinţează încheierea atacată şi dispune rejudecarea cauzei de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală. Definitivă.”, se arăta în hotărârea Curţii de Apel Bucureşti.

În septembrie 2019, în urma unui accident auto grav, un bărbat a decedat. La volanul mașinii marca Aston Martin model DBS se afla Mario Iorgulescu. Acesta se deplasa cu o viteză de peste 50 km/h în localitate, din satul Gulia, comuna Tărtăşeşti, către un club din Parcul Herăstrău. Acesta a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Polițiștii au sesizat că avea o alcoolemie de 1,96 g/l şi era sub influenţa cocainei.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top