Connect with us
Marius Moga si Ciprenko, videoclip intr-o Dacie 1310 decapotabila

Vedete

Marius Moga si Ciprenko, videoclip intr-o Dacie 1310 decapotabila

Marius Moga si Ciprenko au filmat videoclipul piesei „Tenisi” intr-o Dacie 1310 decapotabila.

Ciprenko si Marius Moga si-au luat tenisii in picioare si au filmat videoclipul piesei „Tenisi”, regizat de Iulian Moga. Cei doi artisti s-au plimbat toata ziua pe strazile orasului, intr-o masina veche si autentica – Dacia 1310, pe care au decapotat-o si au personalizat-o pe placul lor. Sute de oameni au auzit piesa „Tenisi” ridicata la volumul maxim, au intors privirile catre „platoul” de filmare si au intrat in atmosfera care i-a scos din rutina traficului.

„Tenisi” este primul single al lui Ciprenko impreuna cu Marius Moga si este o piesa de vara care iti ramane in minte de la prima ascultare. Cei doi artisti fac o echipa buna si nu sunt la prima colaborare impreuna. Ciprenko si Marius Moga au produs si compus impreuna, in studiourile DeMoga Music, cateva hit-uri cunoscute de toata lumea: What’s Up – „Taxi”, Andra – „Inevitabil va fi bine”, Marius Moga – „Pe barba mea”, Grasu XXL feat. Guess Who – „LaLa Song”, iar acum a venit momentul ca cei doi sa lanseze un hit impreuna – „Tenisi”.

Producatorii, songwriterii si artistii DeMoga Music si-au luat si ei tenisii in picioare si au participat la filmarile videoclipului „Tenisi”, alaturi de Ciprenko si Marius Moga.

Lansarea piesei si a videoclipului va avea loc la sfarsitul lunii aprilie, asa ca asteptam cu nerabdare sa vedem ce surpriza ne-au pregatit cei doi artisti-producatori.

CITESTE SI: Oficial: CONCERT RIHANNA in ROMANIA. Cand are loc si cat costa biletele
CITESTE SI: Concert Maroon 5 in Romania! Cand va avea loc

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top