Connect with us

Vedete

Mărturisire neașteptată făcută de David Pușcaș despre mama lui adoptivă, Luminița Anghel

Timpul a trecut și a lăsat multă durere în urmă pentru Luminița Anghel și fiul ei adoptiv, David Pușcaș.

După episoade televizate de certuri, după scandaluri și amenințări pare că lui David Pușcaș i-a venit mintea la cap și acum privește totul cu mai multă maturitate, mai responsabil.

Băiatul a declarat că nu mai știe absolut nimic despre Luminița, însă nu mai suferă așa cum o făcea înainte. Este mândru că are un loc de muncă și spune că stă la dispoziția mamei sale, pentru că ea știe unde să îl caute dacă are nevoie de ceva.

„De sarbatori voi munci. In ziua de Craciun n-am un plan concret, dar de Revelion voi petrece cu familia mea, noua mea familie, colegii de la munca.

CITESTE SI: Luminița Anghel, despre fiul adoptat: „Am ajuns să-mi fie frică să rămân cu el”

Lovitură grea pentru Luminiţa Anghel. Ce se întâmplă cu fetiţa adoptată

Vom da o petrecere la salon si vom fi toti. De mama nu mai stiu nimic, n-am mai vorbit, nu ne-am mai vazut. Nu am mai cautat-o. Nu ma mai deranjeaza ca nu vorbim sau ca nu ne vedem. Nu ma deranjeaza ca nu petrec cu ea sarbatorile.

Sunt vindecat, nu mai sufar. Daca vrea sa vorbeasca cu mine stie unde ma gaseste, stie care e numarul meu de telefon. Eu sunt bine si asta ma bucura.

Imi place la munca, ma inteleg bine cu colegii, imi castig singur banii, investesc in mine, imi cumpar mereu haine, lucruri noi. In plus, mi-am facut curat si printre prieteni”, a mărturisit David Pușcaș pentru știrilekanald.ro.

În urmă cu câteva luni, David a crezut că are cancer

Fiul adoptiv al artistei Luminița Anghel nu se simte bine deloc. El și-a anunțat mama că are dureri mari.

“Nu știu ce am, dar nu mă simt deloc bine. Mă tot doare burta, abdomenul, nu știu ce mă doare. Trebuie să-mi fac curaj să merg la medic, să-mi fac o ecografie abdominala, analize, investigații amănunțite …

Am căutat pe internet și la simptomele pe care le am eu e posibil să am cancer și mi-e frică de mor. Am sunat-o și pe mama să-i spun și mi-a zis că sunt nebun, a încercat să mă liniștească, mi-a zis că n-am cum să am așa ceva. Cert este că ceva am pentru că altfel nu m-ar durea.”, a spus David Pușcaș, potrivit wowbiz.

Între Luminița Anghel și David Pușcaș este acum o relație normală. Ei s-au certat luni de zile, tânărul și-a acuzat mama în mai multe emisiuni tv că este severă.

De unde a început războiul dintre David și Luminița?

David Puscas a facut noi dezvaluiri despre conflictul dintre el si mama sa adoptiva, Luminita Anghel.

“Eu a trebuit la 20 de ani sa ma maturizez si a imi iau viata in piept. Mama si-a dorit sa ma faca sa inteleg viata si sa reusesc sa fiu capabil s ao infrunt.

Am fost cocolosit de mic, mama m-a plimbat peste tot. Eu nu prea mergeam cu mama in parc, mergeam mai mult cu bona”, a spus David, pentru Wowbiz, precizand ca mama sa este “un pic exigenta”.

“Cand pleca mama in concerte, eu stateam in patul ei, dormeam cu capul pe perna ei, ca sa ii simt parfumul. Cand ma pedepsea imi spunea sa stau in camera mea fara televizor, dar niciodata prin actiuni violent.

Mama mi-a zis in timp ce eram cu Bacul ca o sa ma mut singur, dar nu am crezut-o. Apoi m-am dus in Vama, iar cand m-am intors lucrurile mele erau mutate. As schimba atitudinea mea, am fost intr-o perioada destul de agresiv cu mama, verbal.

Aveam niste probleme interioare, eram agresiv din nestire. Pur si simplu asa simteam”, a mai spus David Puscas.

El a mai spus ca nu tine neaparat sa isi vada parintii naturali, insa este curios daca mama sa naturala “este frumoasa”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top