Connect with us
Meghan Markle, decizie controversată. Ș-a șters numele din certificatul de naștere al fiului său

Vedete

Meghan Markle, decizie controversată. Și-a șters numele din certificatul de naștere al fiului său

Meghan Markle a luat o decizie extrem de controversată care a ieșit recent la iveală. Se pare că soția Prințului Harry a ales să își șteargă numele din certificatul de naștere al fiului ei Archie și să îl înlocuiască cu titulatura pe care o avea, Ducesa de Sussex. Cu toate acestea, la scurt timp după această modificare ciudată, cei doi au părăsit familia regală.

Ce spun criticii despre această alegere a lui Meghan Markle

Decizia a afost luată la numai o lună de la nașterea lui Archie. Mai exact, Meghan a înlocuit numele de mamă Rachel Meghan cu titulatura Ducesa de Sussex, deși avea în plan sîă părăsească familia regală britanică. Mulți spun că a făcut-o doar pentru spectacol, în timp ce alții susțin că ar putea fi un omagiu adus Prințesei Diana, informează faxnews.ro

Mulți critici de la Casa Regală susțin că decizia a fost luată tocmai ca o premeditare a planului lor de retragere din familie, având în vedere că decizia a fost luată la o lună după nașterea micuțului. Surse din interior susțin că această modificare a fost cunoscută de familia regală, însă nu s-au făcut comentarii despre acest subiect care nu a apărut până acum în presă.

Acum, când totul a ieșit la iveală, reprezentanții Casei Regale refuză să comenteze acest subiect. Nici reprezentanții Prințului Harry nu au vrut să aducă niciun fel de comentariu pe această temă. Așadar nu rămân decât speculațiile din presă.

Cu toate acestea, gurile rele susțin că totul este parte dintr-un plan bine pus la punct. Cei doi soți ar urma să aibă un reality show pe Netflix și astfel doresc să creeze povești demne de suspans pe care să le poată prezenta în cadrul acestui show. Rămâne de văzut dacă această teorie va fi sau nu confirmată.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top