Connect with us
Mel Gibson a devenit din nou tată pentru a noua oară. Cel mai mare dintre copiii actorului, Hannah, are 36 de ani.

Vedete

Mel Gibson a devenit tată pentru a noua oară

Actorul şi regizorul Mel Gibson a devenit tată pentru a noua oară, după ce iubita lui, Rosalind Ross, cu care starul hollywoodian are o relaţie de doi ani, a născut un băiat pe 20 ianuarie, potrivit people.com.

Mel Gibson a devenit din nou tată

Informaţia a fost confirmată pentru revista People de agentul de presă al artistului. Bebeluşul, care se va numi Lars Gerard Gibson, s-a născut vineri, 20 ianuarie, în Los Angeles.

”Sunt cu toţii încântaţi, iar Lars este adorabil. Familia este alături de ei, iar Mel e extrem de fericit. Sunt deja acasă, toată lumea e sănătoasă şi fericită”, a dezvăluit o sursă pentru people.com.

Mel Gibson, în vârstă de 61 de ani, a confirmat sarcina iubitei sale, în vârstă de 26 de ani, în septembrie 2016.

Starul hollywoodan şi iubita lui au fost fotografiaţi cel mai recent împreună în public pe 8 ianuarie la gala de decernare a Globurilor de Aur.

Lars Gerard este primul copil al cuplului Mel Gibson – Rosalind Ross.

Rosalind Ross este o fostă campioană în concursuri ecvestre, devenită între timp scenarist.

Mel Gibson are alţi opt copii. Șapte sunt făcuți cu fosta lui soţie, Robyn Moore – Hannah, în vârstă de 36 de ani, gemenii Christian şi Edward, în vârstă de 34 de ani, William, în vârstă de 31 de ani, Louis, în vârstă de 28 de ani, Milo, în vârstă de 26 de ani şi Thomas, în vârstă de 17 ani. El are și o fiică în vârstă de şase ani – Lucia – cu o fostă iubită, Oksana Grigorieva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top