Connect with us
Meme Stoica si sotia sa, din nou impreuna

Vedete

Meme Stoica s-a impacat cu fosta sotie dupa 3 ani de la divort

Meme Stoica si fosta sa sotie formeaza din nou un cuplu, la trei ani de la divort. Cei doi, impreuna cu fiica lor, „Memelusa” au fost impreuna la nunta lui Catalin Fainisi, ofiterul de presa al echipei, scrie Cancan.ro.

Citeste si: Reactiile dure ale lui Gigi Becali si MM Stoica dupa coregrafia dinamovistilor de la meciul cu City

Citeste si: Suporter dinamovist, mort dupa ce a fost agresat la finalul meciului Steaua – Dinamo

Catalin Fainisi a organizat, duminica, petrecerea de nunta, dar si botezul. Printre invitatii care i-au fost alaturi s-a numarat si Meme Stoica, care nu a venit singur, ci insotit de fosta sotie si fiica lor. Din comportamentul celor doi nici nu se orbserva ca acestia au divortat in urma cu 3 ani, scrie Cancan.ro.

Sursa foto: Cancan.ro

Sursa foto: Cancan.ro

Meme Stoica a stat inchis aproape doi ani in „Dosarul Transferurilor” si a fost eliberat in luna februarie. Printre cei care i-au fost alaturi in perioada grea a fost chiar fosta sa sotie.

Meme Stoica a vorbit dupa eliberare despre experienta pe care a avut-o in inchisoare, greutatile prin care a trecut, dar si despre cum a iesit de acolo, complet schimbat, scrie spynews.ro.

„Viata mea, inainte de a intra era foarte tumultoasa, la un moment dat imi doream sa intervina monotonia si, cumva, a intervenit. Deci, atentie la ce iti doresti, asta e o vorba mare! Mi-am mai dorit, atunci cand eram mic, sa am un frate si sa avem paturi supraetajate. Am avut paturi supraetejate (rade, n.red.), n-am avut un frate, dar am avut un prieten ca un frate”, a povestit el.

Mihai Stoica, cunoscut ca MM Stoica, este un fost fotbalist roman care in 2012 era managerul general al echipei de fotbal Steaua Bucuresti.

MM Stoica a jucat fotbal la Metalosport Galati, Otelul Galati, Victoria Ramnicu Sarat si Santierul Naval Tulcea – SNT.

In februarie 1992 a fost numit in functia de Presedinte al Sectiei de Fotbal la Clubul Sportiv Otelul Galati, functie pe care a ocupat-o pana in iunie 2002.

Dupa plecarea de la Galati a acceptat functia de Director Executiv la FC Steaua Bucuresti pe perioada iunie 2002-august 2004.

In august 2004 a devenit Manager General al FC Steaua. FC Steaua a obtinut 2 titluri de campioana a Romaniei in 2005 si 2006 si Supercupa Romaniei in 2006. FC Steaua a ajuns in semifinalele Cupei UEFA, editia 2005-2006.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top