Connect with us
Mesaj emoționant postat de Andreea Bălan, în ziua de Florii

Vedete

Mesaj emoționant postat de Andreea Bălan, în ziua de Florii

Vedetele petrec Duminica Floriilor în familie! Andreea Bălan a postat un mesaj emoționant pe Facebook, la 6 luni după ce a născut-o pe Ella-Maya, primul ei copil.

Cei trei mușchetari din familia Bălan-Burcea

Cântăreața este extrem de fericită și declară că bucuria ei vine din familie. Are un copil, e proaspăt măritată, iar planurile ei muzicale îi ies unul câte unul: ce poate cere în plus?

„Au trecut 6 luni magice de când suntem Cei 3 mușchetari!
A venit, ne-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată, ne-a împlinit sufletește și zi de zi ne face foarte fericiți! La mulți ani, Ella-Maya!”, a scris vedeta pe Facebook.

Andreea i-a obișnuit pe fani cu mesajele ei pline de emoție. Unul dintre acestea, cel adresat lui George Burcea în urmă cu câteva luni, a strâns mii de aprecieri pe rețelele de socializare. „La mulți ani iubirea mea pentru vârsta frumoasă pe care o împlinești azi!

Am încredere și știu că toate visele tale se vor îndeplini, important e să fim sănătoși și să ne creștem îngerașul cu multă iubire”, a scris Andreea pe pagina sa de socializare, de ziua lui George.

CITEȘTE ȘI: După ce au făcut un copil împreună, Andreea Bălan spune adevărul despre iubitul său

Andreea Bălan a născut pe 9 octombrie 2016 o fetiță de nota 10 care poartă numele de Ella. Andreea păstrează legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare, însă niciodată nu a postat o fotografie în care să-și arate fetița.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top