Connect with us
Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a devenit tată pentru a opta oară. Artistul are 73 de ani și se iubește cu ....

Vedete

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a devenit tată pentru a opta oară

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, în vârstă de 73 de ani, a devenit tată pentru a opta oară. Anunțul a fost făcut de agentul de presă al starului britanic, citat de BBC.

Iubita rockerului, balerina americană Melanie Hamrick, în vârstă de 29 de ani, a născut un băiat, joi, la New York.

Într-o declaraţie de presă comună, cei doi părinţi s-au declarat încântaţi de venirea pe lume a fiului lor.

Mick Jagger a asistat la naşterea celui de-al optulea copil al său. Atât mama, cât şi bebeluşul se simt bine, a adăugat Bernard Doherty, agentul de presă al artistului.

Mick Jagger şi Melanie Hamrick au fost fotografiaţi pentru prima dată împreună în 2014. Ei au fost surprinși în timp ce erau îmbrăţişaţi în balconul unei camere de hotel din Zurich.

Mick Jagger a început relaţia cu Melanie Hamrick în 2014. S-a întâmplat la câteva luni după ce fosta lui iubită, creatoarea de modă L’Wren Scott s-a sinucis în 2014. Mick Jagger și L’Wren Scott au fost împreună 13 ani.

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a devenit tată pentru a opta oară

Rockerul britanic are şapte copii din relaţiile pe care le-a avut de-a lungul anilor cu Marsha Hunt, Bianca Jagger, Jerry Hall şi Luciana Gimenez Morad, potrivit news.ro.

Cântăreţul are cinci nepoţi şi a devenit pentru pentru prima dată străbunic în mai 2014, atunci când nepoata lui Assisi, fiica lui Jade Jagger, a născut o fetiţă.

Cel mai recent album de studio al formaţiei The Rolling Stones, ”Blue & Lonesome”, un material discografic care conţine coveruri ale unor cântece blues celebre, a lansat oficial pe 2 decembrie.

The Rolling Stones, una dintre cele mai apreciate formații rock din lume

Trupa The Rolling Stones a fost înfiinţată la Londra în 1962. Până în prezent, trupa a lansat 30 albume de studio, care s-au vândut în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial.

Între discurile de referinţă se numără ”Their Satanic Majesties Request” (1967), ”Beggars Banquet” (1968), ”Let It Bleed” (1969), ”Sticky Fingers” (1971), ”Exile on Main St” (1972), ”It’s Only Rock ‘n Roll” (1974), ”Tattoo You” (1981), ”Steel Wheels” (1989), ”Voodoo Lounge” (1994), şi ”Bridges to Babylon” (1997). În prezent, grupul este format din: Mick Jagger (voce, chitară), Keith Richards (chitară, voce), Ronnie Wood (chitară) şi Charlie Watts (tobe).

Formaţia britanică a concertat la Bucureşti în 2007, în cadrul turneului ”A Bigger Bang”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top