Connect with us
Mihaela Rădulescu, mesaj de senzație pentru fiul ei Ayan

Vedete

Mihaela Rădulescu, mesaj de senzație pentru fiul ei Ayan

Mihaela Rădulescu a făcut o postare în care îl învață pe fiul ei Ayan cum să își testeze viitoarea soție. Mesajul a strâns o mulțime de reacții pe rețelele de socializare și i-a adus Mihaelei și mai multă simpatie din partea publicului.

Mihaela Rădulescu, mesaj de senzație pentru fiul ei Ayan

Vedeta l-a sfătuit pe fiul ei Ayan să uite de toate criteriile pe care le-ar lua în considerare când își va alege soția. Ea a spus că tot ce contează este ca fiul ei să poată petrece un timp de calitate cu acea persoană chiar și în carantină.

“Dragă Ayan, uită tot ce te-am învăţat despre cum să ştii cine e iubirea vieţii, când o fi să te însori. Tu şi toţi cei care se vor căsători de-acum înainte, nu vă mai gândiţi la… “împreună la bine şi la rău, până când moartea ne va despărţi“, e prea neclar conceptul. Totul s-a schimbat şi … ştii cum ţi-am spus mereu, partea cea mai bună a oricărui shit e că înveţi ceva din el. Te rog să treci la next level şi să te gândeşti doar dacă e persoana cu care vrei să fii în carantină, când o (mai) fi…”, a transmis Mihaela Rădulescu.

Ea i-a sugerat fiului ei să facă un test de compatibilitate înainte să cumpere inelul!

“Fă un test de compatibilitate, înainte să cumperi inelul. Împrumută 2-3 copii pentru vreo 2-3 săptămâni şi închideţi-vă într-o casă modestă, eventual la bloc. Dacă reuşiţi împreună să aveţi grijă de copii, fără bonă, să gătiţi zilnic, de 3 ori pe zi, să spălati vase, rufe, călcaţi, faceţi curăţenie fără menajeră, dacă ea ştie să rămână frumoasă fără manichiuristă, coafeză sau orice ajutor din afară, dacă la sfârşitul zilei mai sunteţi în stare de vorbit, alintat, sărutat sau jocuri de cabană, zilnic şi după câteva săptămâni în cea mai strictă carantină, şi dacă amândoi mai vreţi să vă petreceţi şi restul vieţii împreună, testul a meritat. Dacă nu, mai caută.”, a mai completat vedeta TV mesajul adresat fiului ei.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top