Connect with us
Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru o persoană dragă pe carea pierdut-o: "Ne e dor de tine!"

Vedete

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru o persoană dragă pe carea pierdut-o: „Ne e dor de tine!”

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, care se bucură de mare succes deja de mult timp. Este celebră pentru aparițiile sale controversate, dar și pentru emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul carierei sale în acest domeniu.

Deși este o apariție interesantă, puțin știu despre ea cât este de sensibilă atunci când vine vorba despre familie. Vedeta a transmis un mesaj emoționant pentru bunica sa pe care a pierdut-o în urmă cu ceva timp.

Mihaela Rădulescu, despre rețeta secretă a bunicii sale

Mihaela Rădulescu a postat un mesaj emoționant pentru bunica sa, una dintre cele mai importante persoane din viața ei. Ea și-a amintit cu drag de rețetele pe care i le pregătea în copilărie și cărora le duce extrem de tare dorul acum, când ea a plecat din viața ei.

Mihaela a găsit una dintre agendele bunicii sale cu rețete și a dat acolo peste rețeta prăjituii sale preferate, Alcazale. Ea a ales să împărtășească rețeta cu toți fanii ei, mărturisind că, mâncând preparatele copilăriei, își amintește de vremurile acelea și de iubita sa bunică.

„Scumpa mea bunică… Am găsit azi, în caietul ei cu rețete, rețeta secretă a prăjiturii mele preferate, pe care mi-o făcea când eram copil – Alcazale… Uneori, acesta este cel mai scurt mod de a reveni la unele amintiri bune, prin ceva care are gust, miroase sau arată a copilărie. Dar ea a fost mai mult decât atât”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Din fotografia cu rețeta se vede că foaia pe care este scrisă e una veche, semn că a trecut ceva timp de când Mihaela era răsfățată cu cele mai bune deserturi, cărora acum le duce extrem de tare dorul.

Mihaela Rădulescu, în brațele lui John Travolta

Mihaela Rădulescu duce o viață extravagantă și interesantă. În tot acest timp, a avut ocazia să stea de vorbă cu cele mai cunoscute vedete ale lumii, printre care și John Travolta. Cu ocazia zilei de naștere a starului de la Hollywood, ea a publicat o imagine pe rețelele de socializare, însoțită de un mesaj ce cuprindea cele mai bune gânduri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top