Connect with us
Mihaela Rădulescu își demonstrează talentul de gospodină într-o imagine postată pe Instagram, în care pregătește aluatul pentru prăjitură

Vedete

Mihaela Rădulescu pregătește prăjituri pentru fiul său

Mihaela Rădulescu demonstrează că indiferent de cât de celebră ești, nu există lucru pe care să nu-l faci pentru fericirea copilului tău. Vedeta a postat pe pagina personală de Instagram o imagine în care pregătește prăjituri pentru fiul său, Ayan.

„Tough cookie on the way :)) #prajituri #ayanmylove #madewithlove #calamamaacasa”, a scris Mihaela Rădulescu lângă imaginea în care pregătea aluatul de fursecuri.

Tough cookie on the way :)) #prajituri #ayanmylove #madewithlove #calamamaacasa

O fotografie postată de Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaschwartzenberg) pe

Mihaela Rădulescu, admirată pentru talentele de gospodină

Fanii i-au admirat talentele de gospodină și i-au cerut să le arate rezultatul final.

„Dacă nici moldovencele nu ştiu să facă prăjituri… atunci cine!? Ce prăjitură vrei să-ţi iasă?”, i-a comentat cineva prezentatoarei de televiziune.

Mihaela Rădulescu a demonstrat şi în trecut că se pricepe foarte bine la treburile gospodăreşti. Ea a publicat o imagine cu sacourile iubitului său, Felix Baumgartner, pe care le aranjase în dulap.

Mihaela Rădulescu s-a mutat la Monaco în urmă cu opt ani, împreună cu fiul său, Ayan. Băiețelul avea doar patru ani când vedeta a hotărât să părăsească România, în urma divorțului de Elan Schwartzenberg. Diva a mai fost căsătorită între 1997 și 1999 cu Ștefan Bănică jr.

În ultimii doi ani, Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner. Acesta este renumit pentru natura deosebit de periculoasă a cascadoriilor pe care le-a efectuat pe parcursul carierei sale.

Citește și: Mihaela Rădulescu i-a spus ”DA” lui Felix Baumgartner

Pe 14 octombrie 2012, Felix Baumgartner a intrat în cărţile de istorie, devenind primul om care a sărit din stratosferă şi depăşit viteza sunetului fără ajutorul vreunui vehicul. Viteza maximă atinsă de Baumgartner în timpul căderii libere a fost de 1342,8 km/h (Mach 1,24), un nou record mondial.

2 Comments

2 Comments

  1. LENUTA

    2016-12-30T13:35:28+02:00 at 13:35

    Cu cat va plateste ‘diva’sa scrieti asemenea aberatii?!! Unde ne sunt adevaratii jurnalisti?!! Huoooo!!!!

  2. LENUTA

    2016-12-30T13:33:09+02:00 at 13:33

    Bai dar,fraieri sunteti! Raduleasca gospodina?!! Bai pe ce lume traiti?!!Unde ne sunt adevaratii jurnalisti?!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top