Mihaela Tatu a făcut dezvăluirea. Cine este noul ei iubit!

Ultimul update: joi 30 martie 2017 18:28 Data publicării: joi 30 martie 2017 18:28
Autor , în Vedete

Mihaela Tatu a trecut printr-o schimbare spectaculoasă. Dispărută de ceva vreme de pe ecranele televiziunilor, fosta prezentatoare a emisiunii “De trei ori femeie” si-a refacut viata si are un nou iubit.

Divorțată de peste 25 de ani, Mihaela Tatu a vorbit și despre relația cu fostul soț.

„M-am căsătorit la 21 de ani, iar prin 1991, după 19 ani de relație am divorțat de tatăl Ioanei. Distanța a fost de vină. Nu mai eram iubiți. Îl priveam ca pe un frate, ca pe un foarte bun prieten, cum de altfel am și rămas până în momentul de față. Suntem buni prieteni”, a spus Mihaela „La Măruță”.

Mihaela Tatu s-a dedicat creșterii Ioanei, fetița sa. Acum, după ce aceasta s-a maturizat, ea s-a concentrat și asupra propriei vieți și are un nou iubit.

“Am pe cineva. El este motivul pentru care arăt așa. Iubirea te schimbă. Nu este gelos. Ar mai fi lângă mine dacă ar fi gelos? Nu se pune problema. Nu contează câți ani are sau ce face. Importantă este energia pe care o am alături de el. Este o relația la distanță, nu locuim împreună. Nu mai am 20 de ani ca să mai conteze distanța”, a mai spus Mihaela, care a trecut printr-o schimabre fizică spectaculoasă.

Cum arată acum Mihaela Tatu

Stiri

Articole similare

Cum a reusit Tatu sa slabeasca!

Dieta Carmen Serban: Cum a slabit cantareata 8 kilograme intr-un timp scurt

Sursa: Huff.ro
Comentarii