Connect with us
Vulpița vrea să divorțeze de Viorel - „Care vreți să mă luați?”

Vedete

Mihai Bendeac a luat-o peste picior pe Veronica Vulpița

Este greu să rămâi indiferent la tot scandalul dintre Veronica Vulpița și soțul ei Viorel Stegaru. Până și Mihai Bendeac a avut ceva de spus la adresa celor doi! Este o întreagă telenovelă la care se uită toată România în ultimele zile.

Mihai Bendeac a luat-o peste picior pe Veronica Vulpița

Se pare că toți cei care urmăresc emisiunea „Acces Direct” i-au îndrăgit foarte mult pe Vulpiță și pe soțul ei, căci audiențele sunt imense. toată lumea pare a fi interesată de dramele prin care trec cei doi zi de zi: amanți, infidelitate, lacrimi și crize de gelozie. Puțini sunt cei care nu au auzit până în acest moment de cei doi invitați de la emisiunea de pe Antena 1.

În tot acest timp celor doi li s-a dus vestea și mai multe persoane cunoscute din howbiz au avut ceva de spus la adresa lor. Iată că a venit și vremea lui Mihai Bendeac care nu s-a putut abține și a făcut mișto de Veronica din Vaslui.

„În timp ce toată lumea e speriată , noi așteptăm cu sufletul la gură să vedem ce face Vulpița la testul poligraf”, a transmis Mihai Bendeac pe rețelele de soclizare. Actorul este evident indignat de faptul că în continuare la noi se promovează non valori, că lumea urmărește la tv astfel de emisiuni în loc să se preocupe de lucruri care contează cu adevărat.

Între timp, Marian, tânărul cu care Vulpița a făcut amor, i-a transmis femeii un mesaj plin de subînțeles. Bărbatul s-a filmat gol, în patul în care a făcut dragoste cu nevasta lui Viorel și a postat imaginile pe un cont de soicalizare.

”Of, Vulpițo, Vulpițo… ce-ai vrut tu să-mi faci mie, ai vrut să mă bagi la pușcărie… Dar ce să fac, Vulpițo, dacă ești Vulpiță și hoață și umbli cu juma’ de sat! Hai, succes, ne vedem mâine”, i-a transmis Marian.

Citește și: Fetița Andreei Tonciu, reacție uluitoare după ce Maria Ilioiu a jignit-o pe mama ei la Bravo, ai stil

Citește și: Marian amantul Vulpiței nu se lasă! S-a dezbrăcat pe internet și a transmis un mesaj usturător

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top