Connect with us
Mihai Bendeac a provocat un scandal imens, după ce a zis că a avut coronavirus

Vedete

Mihai Bendeac, în doliu! A pierdut una dintre cele mai dragi ființe

Mihai Bendeac trece printr-o perioadă dificilă. Astăzi s-a stins din viață una dintre cele mai importante din viața sa. Mama lui este cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Mihai Bendeac, în doliu! A pierdut una dintre cele mai dragi ființe

Emilia Bendeac, mama juratului de la iUmor, a anunțat pe Facebook că tatăl ei a murit, ărintr-o postare foarte tristă. Fanii celebrului actor au încurajat-o imediat.

“M-am gândit să pun o poză dar era prea banal, nu îl reprezenta pe el. Când o să vedeîâţi cerul senin și o să vedeți o stea foarte strălucitoare să știți că este el. Te iubesc tata, Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină” sunt gândurile scrise de Emilia Bendeac pe contul său de Facebook.

Fanii au încurajat-o pe femeie imediat, dar i-au tirmis gânduri bune și lui Mihai Bendeac, care probabil este distrus de durere după ce a primit această veste.

“Condoleante! Sa se odihneasca in pace! Un mare luptator. Dumnezeu sa-l aiba in paza! Suntem alaturi de voi”, “Nu știu de ce dar m-am gândit la Mihai imediat ce am citit! Știu cât de mult l-a iubit! Bunicul meu a murit anul trecut in luna Septembrie și încă îmi este foarte greu să accept dar rămâne viu in amintirea mea pt ca m-a crescut și l-am iubit din toată inima!

Dumnezeu să-l odihnească iar voi să treceți in putere peste acest moment! Îmi era drag bunicul lui Mihai! Un om foarte blând și bun! Se putea vedea asta și din felul cum vorbea tot timpul Mihai despre el!”, “Sincere condoleanțe, Dumnezeu să îl odihnească în pace. Drum bun spre stele, om înțelept și simpatic” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și: Alertă meteo! Temperaturile scad, apar ninsorile

Citește și: Bianca Drăgușanu, îngrijorată pentru fetița ei: “Copilul meu a asistat la niște scene la care nu ar fi trebuit”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top