Connect with us
Mihai Bendeac

Vedete

Mihai Bendeac: „Suntem cel mai prost juriu din România!”. Declarația șocantă a strâns mii de reacții!

Mihai Bendeac, jurat alături de Delia și Cheloo în concursul de talente iUmor, șochează cu o postare care a strâns mii de reacții pe rețelele de socializare. Pe lângă aprecierile despre juriul iUmor din care face parte, Mihai Bendeac „atacă” și formatul emisiunii, despre care spune că nici „talent show nu merită numit”.

Mesajul despre emisiunea iUmor pe care actorul l-a postat pe pagina personală de Facebook începe într-o notă negativă, menită să șocheze fanii:

„Suntem, de departe, cel mai prost juriu din România. Dar mulțumim acestui format care ne lasă dracului în pace să fim imperfecți și cum suntem noi cu adevărat.”

Moment surprinzător la emisiunea „iUmor”. Un concurent a pictat cu penisul. Tabloul a fost postat de Bendeac pe internet

Mihai Bendeac: „nici talent show nu merită numit”

De fapt, postarea juratului a intenționat să laude echipa de producție, cu precădere cea de la montaj, despre care spune că ar merita un premiu:

„PS – Oamenii care montează chestia asta, că talent show nu merită numit, merită un premiu. Sunt ULUITOR de talentați și muncitori.”

Mihai Bendeac a povestit în repetate rânduri fanilor lui de pe Facebook și nu numai, despre cât de norocos se simte să facă parte din acest proiect de televiziune de care s-a atașat. Nu de puține ori, Bendeac a fost surprins lăcrimând la masa juriului, trăind cu intensitate momentele prezentate de concurenți pe scena iUmor. Juratul spune că în cadrul emisiunii se simte în largul lui și poate da drumul emoțiilor și reacțiilor sale naturale: „Acest concurs TV m-a adus în situația de a fi cum sunt eu în viața de toate zilele, cu familia sau apropiații. Unii ar spune că asta e bine. Pe mine, însă, mă înspăimântă.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top