Mihai Bobonete, mesaj dur la adresa autorităților

17.03.2020
Mihai Bobonete, mesaj dur la adresa autorităților

Mihai Bobonete a avut un mesaj foarte dur pentru autorități, în contextul epidemiei de coronavirus. Actorul este intrigat de discursul președintelui, după ce a fost decretată starea de urgență în România.

Mihai Bobonete, mesaj dur la adresa autorităților

Actorul din Las Fierbinți nu s-a putut abține și i-a criticat asupru pe președintele Klaus Iohannis, dar și pe premierul Ludovic Orban. El a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru fanii săi. Mulți au fost amuzați de acest mesaj, însă majoritatea i-au dat dreptate.

”Peste tot pe unde s-a intrat în carantina, discursurile președinților de stat au fost grave, au fost bine gândite în așa fel încât  releve gravitatea situației, dar  nu provoace panică, au fost mobilizatoare, serioase și sincere… la noi… La noi zici  anunță Rusaliile Mr. President, nu Starea de Urgență, iar în conferință de presăaia de două ore, de la Vila Lake, m-am gândit tot timpul  Nea First’ul era în pantaloni scurți de la brâu în jos.

STAȚI ÎN CASE!!! NU IEȘIȚI PE STRADĂ!!! STAȚI ÎN CASE!!! URMEAZĂ UN VAL URIAȘ DE ÎMBOLNĂVIRI!!! STAȚI ÎN CASĂ!!!”, a fost mesajul postat de Mihai Bobonete pe pagina sa de Facebook.

Vă reamintim că preșdintele a decretat stare de urgență în România de luni, 16 martie. Cetățenii sunt sfătuiți să rămână în case și să evite deplasările care nu sunt absolut necesare. Astăzi, 17 martie, au mai fost confirmate 16 cazuri de infecție cu coronavirus, iar numărul total la persoanelor infectate ajunge astfel la 184 pe teritoriul țării noastre.

Citește și: Singura țară din Europa care nu are cazuri de coronavirus. Măsurile luate de Guvern