Connect with us
Mihai Gâdea face apel la rugăciune! O ființă dragă lui se chinuie pe patul de spital

Vedete

Mihai Gâdea face apel la rugăciune! O ființă dragă lui se chinuie pe patul de spital

Mihai Gâdea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune. Moderatorului emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 este extrem de implicat în viața publică și este cunoscut ca fiind un om foarte sensibil. În cea mai recentă emisiune, Mihai Gâdea a făcut un anunț neașteptat: un om pe care îl prețuiește cu toată ființa sa este în stare gravă la spital. Moderatorul TV i-a rugat pe toți cei care vor și pot, să facă o rugăciune pentru el.

Mihai Gâdea, apel la rugăciune

Moderatorul emisiunii Sinteza Zilei a declarat, chiar în timpul emisiei, că cineva foarte drag lui este pe un pat de spital, cu șanse mici de supraviețuire. Mihai Gâdea a spus că își dorește din toată inima să se întâmple o minune și i-a rugat pe toți cei care cred în divinitate, să se roage pentru această persoană.

„Unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am întâlnit în această viață, în aceste ore, e pe un pat de spital. Medicii fac tot ce pot. Sper din toată inima ca acolo să se întâmple o minune. Vreau să vă vorbesc despre acest om pentru a vă invita – cei care credeți în bunul Dumnezeu – să vă rugați pentru el”, a fost apelul lui Mihai Gâdea.

Persoana despre care vorbește Gâdea este un om al lui Dumnezeu, mai exact unul dintre cei mai iubiți ierarhi din județul Suceava, Părintele Iustin, cel care a pus bazele Așezământului de Copii Sfântul Ierarh Leontie de la Rădăuți.

Părintele Iustin Dragomir are 67 de ani și este starețul Mănăstirii Bogdana din Rădăuți. Luni seara el a fost preluat de la mănăstire de o ambulanță privată care l-a transportat la Spitalul Militar din București. Părintele este infectat cu coronavirus, dar are și diabet și este cardiac. Starea lui de sănătate este îngrijorătoare.

„Am fost la Rădăuți să văd orașul făcut pentru copii. Părintele Iustin m-a primit cu iubire, căldură. Îmi aduc aminte ce frumos ne-au primit. Și când am auzit azi că e într-o stare gravă, vă spun sincer, pur și simplu… Mă rog și eu. Vă rog să vă rugați pentru Părintele Iustin. Nu știu ce va face Dumnezeu. Toată puterea e la El. Toți copiii de acolo știu sigur că se roagă”, a spus Mihai Gâdea la finalul emisiunii de marți seară de la Antena 3.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top