Connect with us

Vedete

Mihai Mărgineanu, infectat cu coronavirus. Cum se simte artistul

În ultima perioadă, tot mai multe persoane cunoscute au fost infectate cu coronavirus. Au ales să vorbească public despre experiența lor pentru a-i informa și pe cei care îi urmăresc. De curând, Mihai Mărgineanu a vorbit și el despre ce a pățit din cauza infectării cu coronavirus, după ce tocmai ce s-a vindecat.

Mihai Mărgineanu a avut coronavirus

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. El ține constant legătura cu fanii lui, cărora le povestește detalii din viața lui ori de câte ori are ocazia. De data aceasta, el a decis să le spună despre experiența lor cu coronavirusul, care nu a fost deloc una plăcută.

La început, el nu s-a simțit deloc rău și, când a mers la spital după ce a aflat că rezultatul este unul pozitiv, medicii le-au spus lui, soției și fiicei lor că au doar o formă ușoară, Mărgineanu a declarat căa fost uimit de modul în care s-au mobilizat cadrele medicale și se bucura că va scăpa cu bine.

„În jur de 15 aprilie, m-am infectat cu Sars-Cov (adică am făcut Covid) exact înainte cu o zi să plec în vacanță cu ai mei. Fără simptome, o formă ușoară și fără complicații. Am mers la Matei Balș pentru evaluare, am făcut toate analizele, care m-au impresionat chiar și pe mine și s-a decis că sunt în regulă. Am fost chiar foarte placut impresionat de organizarea medicală și spitalicească de la Balș!’, a povestit Mihai Mărgineanu pe pagina sa personală de Instagram.

Starea lui Mihai Mărgineanu s-a agravat

La scurt timp după ce primea vești bune de la medici, starea lui de sănătate s-a agravat. Atât el, cât și soția sa au început să se simtă mai rău. Au avut dureri mari de cap și s-au simțit mahmuri mai multe zile la rând.

Din fericire, a trecut cu bine peste boală și acum se simte mai bine decât niciodată, deși starea lui nu a fost deloc una bună și a avut ceva de îndurat. Astfel, s-a vindecat și a putut merge în excursie liniștit, fără a se mai teme de virus.

„După aia mi-a fost rău și nu mi-a mai plăcut. M-a durut capul și m-am simțit mahmur mai multe zile. Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am râs mult cu fii-mea și cu mama fii-mea, adică ea (că și ea a comis-o cu aceeași boală și același tratament). După care ne-a trecut! În două săptămâni am plecat cu toate alea în ordine și cu masca pe meclă pe unde a vrut mușchiul nostru’, a continuat să povestească artistul, pe pagina de Facebook.

Artistul a anunțat că, în sfârșit, va reveni pe scenă, dar și că reîncep filmările pentru noul sezon din Las fierbinți, unul dintre cele mai iubite seriale de comedie din țară.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top