Connect with us
Mihai Mitoșeru a intrat în încurcătură

Vedete

Mihai Mitoșeru a rămas fără mașină: „Mi-a fost furată de….”

Mihai Mitoșeru este urmărit de ghinioane. Zilele trecute, vedeta a rămas fără mașină. Acesta a avut un șoc când a aflat că trebuie să achite o sumă de bani pentru a-și recupera autoturismul.

”Eu nu mai conduc de foarte mulți ani. Când mi-a fost reținut permisul de conducere, mi-a și expirat și, pentru a nu măî mai complica cu hârțogării, am renunțat să îl mai înnoiesc. Și, mai mult, m-am și obișnuit să circul cu taxiul. Dar, mașină am, chiar dacă permis nu. Și, pentru că eu nu mai conduceam, am lăsat-o pe o străduță pe lângă Mitropolie, parcată regulamentar”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru spynews.ro.

Însă, povestea abia acum începe, pentru că actorul a mers cu un prieten să-și verifice mașina și a constatat că aceasta nu mai era unde o parcase.

”M-am săturat să tot plătesc impozitele pentru ea, așa că, în urmă cu o lună, alături de un amic care este polițist, am mers să vedem în ce stadiu e mașina care stătea acolo de un an, doi, nici nu știu de când. El mi-a spus ce trebuie să fac ca să o radiez. Când am ajuns acolo, am văzut că avea un geam spart. Iar zilele trecute, când am mers din nou pe acolo, aveam treabă prin zonă, am văzut că a dispărut. Nu m-am alarmat prea tare, dar am început să dau niște telefoane. Și am aflat că nu mi-a fost furată de vreun hoț, ci mi-a fost furată de Poliția Locală a sectorului 4. Care, mai mult decârt atât, vor acum de la mine 20 de milioane (lei vechi, n.r.) ca să mi-o dea înapoi. Păi toată mașina nu face atât! Îi dau oricum în judecată, merg până în pânzele albe pentru ce mi-au făcut! Poate îi dezvăț de asemenea chestii, poate alții nu o vor păți ca mine”, a mai spus Mihai Mitoșeru potrivit spynews.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top