Connect with us
Mihai Mitoșeru, la un pas de moarte. Este operat de urgență

Vedete

Mihai Mitoșeru, la un pas de moarte. Este operat de urgență

Mihai Mitoșeru a fost astăzi la un pas de moarte. Prezentatorul a mers la un simplu control, dar medicii l-au băgat rapid în operație pentru că prezenta un risc ridicat de deces. În acest moment el se află în sala de operații.

Mihai Mitoșeru, la un pas de moarte. Este operat de urgență

Mihai Mitoșeru trece printr-o nouă cumpănă. Prezentatorul mers la un simplu control de rutină, însă medicii au decis că este cazul să îl opereze rapid, așa că nu au mai stat pe gțnrui și l-au dus direct în sala de operații, potrivit spynews.ro.

Prezentatorul ar fi mers la un control din cauza varicelor, iar situația era mai gravă decât a estimat el și cadrele medicale nu au fost de acord să îl lase să plece. Potrivit surselor spynews, Mihai Mitoșeru este foarte speriat, mai ales că tatăl fostei sale soții a suferit de aceleași probleme de sănătate care i-au cauzat decesul.

Șituația în care se afla Mitoșeru se pare că era foarte gravă și intervenția chirurgicală nu mai putea fi amânată.

Prezentatorul tv a trecut printr-o perioadă grea, fiind foarte afectat de moartea prietenului său Costin Mărculescu. Mihai Mitoșeu a fost prieten apropiat cu Mărculescu. Acesta a fost în stare de șoc încă de la aflarea tragicei vești și și-a revenit foarte greu, mai ales că inițial a luat totul ca pe o glumă proastă. El a povestit cum a primit mesaj de la toți prietenii comuni, printre care Mara Bănică și Oana Roman, însă a procesat cu greu vestea.

„Mie încă îmi e greu să accept, să cred că e adevărat. Am primit un mesaj pe la 12 și ceva, de la Mara Bănică. Am crezut că e o glumă. Am primit apoi de la Lizeta, de la Oana Roman… Nu pot să cred! 51 de ani. Tânăr!”, a spus Mitoșeru, la o emisiune TV.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top