Connect with us
Mihai Morar, mesaj emoționant pentru fetele sale. Gemenele au împlinit vârsta de 12 ani

Vedete

Mihai Morar, mesaj emoționant pentru fetele sale. Gemenele au împlinit vârsta de 12 ani

Mihai Morar a transmis un mesaj emoționant pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a celor două fete gemene pe care le are. Fetițele au împlinit astăzi 12 ani și tatăl lor le-a transmis câteva vorbe frumoase, amintind și de primele lor clipe de viață.

Fetițele gemene ale lui Mihai Morar s-au născut prematur, cântărând mai puțin decât ar fi trebuit. Ele două au fost, însă, luptătoare și au supraviețuit, ajungând astăzi la frumoasa vârstă de 12 ani.

Mihai Morar a anunțat că fetițele sale gemene împlinesc 12 ani

Vineri, pe 23 octombrie, Mihai Morar și familia sa le sărbătoresc pe cele 2 fetițe gemene, Mara și Cezara. Adesea, omul de televiziune scrie vorbe foarte frumoase pentru fetițele sale și pentru soția sa, așadar, nici de această ocazie, nu putea lipsi o urare personalizată, la aniversarea de 12 ani a fetițelor sale.

Mesajul postat de Mihai Morar pe Instagram:

„La mulți ani, minuni! Copiii născuți “sub greutate” vin pe lume cu “supra dragoste”.

Acum 12 ani, aceste două minuni, născute prematur, m-au făcut din preatânăr, într-o singură zi, prea-matur și m-au binecuvântat să rămân până azi preacopil.

La mulți ani, Mara și Cezara. Cu preaiubire, Tatăl vostru #familiaMorar”

Gemenele lui Mihai Morar s-au născut prematur, în urmă cu 12 ani

2008 a fost un an fericit, dar și unul de cumpănă pentru familia Morar. Prezentatorul de televiziune s-a bucurat atunci de nașterea fetițelor sale gemene, însă ele, născându-se prematur, au fost ținute în incubator timp de 3 săptămâni.

Mihai Morar a povestiti că cele două erau atât de micuțe, încât încăpeau într-un singur incubator. La naștere aveau 1250 grame, respectiv 1850 de grame.

„Erau atât de mici încât cele mai mici șosețele le veneau ca niște pantalonași”, își amintește Mihai Morar.

În fiecare an, Mihai Morar își amintește primele clipe petrecute la spital, atunci când fetele sale s-au născut cu o greutate mult prea mică. Atunci, a trecut prin cele mai mari emoții și frici din viața sa.

Reamintim ce povestea prezentatorul în 2016, atunci când fetele sale au împlinit 8 ani:

“Două brățări prinse, înainte de soroc, de niște încheieturi incerte. 1250 grame și 1850 de grame. Două cocoloașe nedefinite, ceva între spirit și materie.Două zâmbete închise zile întregi în incubatoare, într-o încercare a omenirii de a recrea în laborator gena Bucuriei și de a o împrăștia, apoi, viral, în lumea asta tristă. Fiecare prunc născut prematur e o lecție despre triumful vieții. Lupta lui pentru a rămâne pe Pământ. Încrâncenarea de a pompa fiecare gură de aer și a o transforma în Viață. Încleștarea micropumnilor pentru a restabili armonia pierdută a Universului. Nou-născutul prematur este ultimul gladiator de pe Terra care încă mai luptă fizic pentru perpetuarea speciei, nu pentru distrugerea ei. Lecția omuleților născuți prematur rușinează inconștiența și ușurința cu care oamenii mari au grijă să distrugă ceea ce ei cred că ei au primit de-a gata: fața Pământului, dreptul la Viață, natura umană. Copiii născuți «sub greutate« vin pe lume cu «supra dragoste». De aceea, în fiecare maternitate unde se naște o «minune», ni se dă o șansă pentru o nouă lume. La mulți ani, Mara și Cezara! Voi sunteți două. Vă mulțumesc, Tatăl vostru”.

Mihai Morar este căsătorit cu soția sa, Gabriela, de 14 ani. Împreună au două fete gemene, în vârstă de 12 ani, pe nume Mara și Cezara. Anul trecut, în vară, prezentatorul a devenit tată de fată pentru a treia oară, soția sa dând naștere unei fetițe pe care au numit-o: Roua.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top