Connect with us
Mihai Onilă a făcut o declarație cutremurătoare legată de fiica sa. El susține că aceasta nu este moartă.

Vedete

Mihai Onilă: „Fiica mea este vie, nu este moartă. Ea a lăsat…”

Mihai Onilă  a făcut o declarație cutremurătoare despre fata lui, care s-a stins din viață în luna noiembrie a anului trecut. Micuța Hope avea o tumoră pe creier, care i-a fost fatală.

În direct la Antena Stars, el a mărturisit că fiica nu este moartă, ci că doar și-a lăsat trupul. Fostul component al trupei Axxa susține că vorbește cu fiica sa și că aceasta  îi transmite că îl iubește și că este bine.

Mihai Onilă – Declarație cutremurătoare despre fiica sa

„Este o lecţie pe care o învăţăm la şcoala vieţii: suntem creaţi de Dumnezeu, nemuritori aşa cum este Dumnezeu. Pământul este o şcoală unde noi luăm o uniformă. În timpul în care stăm pe pământ învăţăm cum să fim mai bine şi cum sa devenit entităţi perfecte. Niciun elev de la şcoală nu şi-a dorit să rămână în şcoală. Înainte să ne naştem şi după suntem ca nişte bile de energie. Fiica mea este vie, nu este moartă. Ea a lăsat trupul. Suntem entităţi energetice, prin energie putem pentru totdeauna păstra legături cu cei dragi.

Noi de pe pământ putem comunica cu cei care au plecat. Fetiţa mea îmi spune că mă iubeşte şi că este bine. Nu e nimic străin de sentimentele pe care le-aş avea când o strâng pe soţia mea în braţe. Există oameni mari şi oameni mici. Principiu şi-a ridicat vibraţia. Cu toţii sunteţi nişte morţi şi eu sunt mort din trecut. Ceea ce contează este prezentul care va crea viitorul”, a spus Mihai Onilă.

Articole similare

Gigi Becali, reacție șocantă după ce Mihai Onilă i-a refuzat ajutorul

O nouă durere pentru Mihai Onilă, după ce i-a murit fetița!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top