Connect with us
Mihai Onilă și-a pierdut fiica îîn urmă cu aproape trei luni. Fetița avea probleme grave de sănătate. Aceasta i-a apărut tatălui în vis.

Vedete

Mihai Onilă și-a visat fiica moartă. Ce mesaj i-a transmis

Mihai Onilă, fostul component al trupei AXXA, și-a pierdut fiica în vârstă de 10 ani la sfârșitul lunii noiembrie. Deși au trecut aproape trei luni, durerea este la fel de mare.

Ioana Emily Hope avea doar 10 ani și a murit din cauza unor probleme garve de sănătate. Anunțul trist a fost făcut de fratele lui Mihai Onilă, pe o rețea de socializare.

„Ieri la ora 3:00 ne-a părăsit un înger în vârstă de 10 ani. Numele ei era Ioana Emily Hope, nepoțica mea, fiica fratelui meu Mihai. A avut o tumoare pe creier netratabila …Pentru cine are o legătură cu el îl cunoaște personal sau nu … acum are cea mai mare nevoie de oameni care ar putea să facă o mică diferență … Drum bun sufletul meu de îngeraș.”, a scris fratele lui Mihai Onilă.

Mihai Onilă și-a visat fiica. Fetița i-a transmis un mesaj

După aproape trei luni de la moartea fetiței, aceasta i-a apărut în vis tatălui său.

„Eu nu am vise, de obicei. Eu nu visez. La mine visul este ceva conștient. dacă se întâmplă pare o realitate. O altă realitate. O realitate în care mă mișc și exist în momentul în care trupul nu se mișcă.

Ca atare, visul a fost extrem de scurt, dar în același timp extrem de intens, ca și cum ar fi fost real. Am simțit în partea stângă a obrazului meu prezența ei spunându-mi: „Tati, ajută-mă, fii puternic” Și a dispărut.

Mihai Onilă, fostul component al Trupei Axxa, și-a pierdut fiica, în vârstă de doar 10 ani

Trebuie să înțelegem că nimeni nu moare niciodată”, a povestit Mihai Onilă în cadrul unei emisiuni tv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top