Connect with us
Mihai Traistariu a marturisit ca piesa "Paradisio", cu care va participa la Eurovision 2016, are legatura cu un mesaj primit de la tatal sau care a murit.

Vedete

Mihai Traistariu, dezvaluire surpinzatoare despre piesa „Paradisio” cu care va merge la Eurovision 2016

Mihai Traistariu a vorbit despre piesa „Paradisio” cu care spera sa reprezinte Romania la Eurovision 2016. Selectia nationala va avea loc pe 4 martie la Baia Mare.

Mihai Traistariu a participat la un concert organizat in Beraria H din Bucuresti, unde 2.000 de persoane s-au adunat sa ii vada pe cei 12 semifinalisti ai Eurovision 2016.

Cantaretul spune ca ideea melodiei „Paradisio” i-a venit intr-un vis in care tatal sau mort i-a soptit acest cuvant. „Parintii mei, care nu mai traiesc, mi-au aparut in vis, iar tatal meu mi-a soptit cuvantul <<Paradisio>>. N-am inteles ce poate sa insemne. M-am trezit dimineata cu acest cuvant in minte, l-am notat pe o foaie. Mi-am zis: o fi vreun semn! Dupa doua saptamani de incercat refrene, imi vine in minte <<Paradisio>>, asa a inceput totul”, a marturisit Mihai Traistariu pentru Click.

Cantaretul a mai spus ca a scos videoclipul piesei „Paradisio” de pe Internet, dupa ce clipul a starnit numeroase controverse si l-a refacut complet, urmand sa fie facut public in curand.

Jukebox, Mihai Trastariu, Ovidiu Anton, Florena, Doru Todorut si Irina Baiant, Dream Walkers, Hayley Evetts, Andra Olteanu, Irina Popa, Vanotek feat. The Code & Georgian, Xandra si Mihai Bajinaru sunt cei 12 finalisti care intra in competitie la Eurovision Romania.

EUROVISION 2016.Pe cei 12 ii vom vedea pe scena Salii Sporturilor din Baia Mare, la semifinala din 4 martie, sase dintre acestia urmand sa acceada in finala Selectiei Nationale Eurovision Romania 2016, din 6 martie.

Vezi si: EUROVISION 2016: Juriul a decis cine intra in FINALA

Vezi si: EUROVISION 2016: Afla cand concureaza ROMANIA

Vezi si: EUROVISION 2016: Cand si unde va avea loc selectia nationala

1 Comment

1 Comment

  1. Johanna

    2016-02-24T09:15:16+02:00 at 9:15

    Bafta Mihai. Eurovision winner !!!!! <3

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top