Connect with us
Mihai Trăistariuo alta vedetă care și-a asigurat vocea

Vedete

Mihai Trăistariu a rămas fără permis de conducere

Mihai Trăistariu a dat de necaz. Artistul a rămas fără permis de conducere, dupa ce polițiștii l-au surprins în timp ce conducea cu 104 km/h în localitate.

În exclusivitate pentru huff.ro, artistul a declarat că se întorcea de la un concert, din Giurgiu, și se grăbea să ajungă acasă, la Constanța. Mai mult, cătărețul nu și-a imaginat că polițiștii de la Rutieră ar f

„Eram la un concert în Giurhgiu, mă grăbeam să ajung acasă. Prin localități, sate și comune aveam 104 km/h, ei se așează fix unde nu te aștepți. Așa că m-au prins cu musca pe căciulă. Am incercat sa-i explic polițistului că am avut concert, că mă grăbesc, că vreau să ajung la Constanța. Și mi-ai zis: v-am mai iertat o dată, aveați altă mașină acum 6 ani.(…) Până la urmă o să dau examenul ca să-mi recuperez permisul în 30 de zile, altfel îl iau în 3 luni.”, a declarat Mihai Trăistariu pentru huff.ro.

Mihai Trăstariu a devenit cunoscut în vara anului 1998, când s-a alăturat trupei constănțene de pop-dance Valahia, din care mai făceau parte Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura Mihăilă. Mihăilă a decis să părăsească formația pentru a lucra ca soprană la Filarmonica din Constanța, înainte de lansarea albumului de debut; Trăistariu și Topală au rămas singurii membri după ce, în noiembrie 1999, Ioniță refuzase participarea la un concert al trupei, lucrând deja la un videoclip pentru grupul L.A.

Valahia a lansat șase albume de studio, iar cântece precum „Banii și fetele”, „La mare, la soare” și „Banana” au avut parte de difuzări la posturile de radio și de televiziune din țară.

Valahia s-a calificat la Selecția Națională pentru Concursul Muzical Eurovision din 2000 cu două piese, „M-am îndrăgostit” și „Why”; prima dintre ele a fost retrasă de trupă înainte de începerea finalei, în timp ce a doua s-a clasat pe locul al doilea ca număr de voturi telefonice, după piesa „The Moon” a formației pop-rock Taxi.

Rezultatul a fost unul controversat: după timpul de votare care s-a crezut a fi de o oră, Valahia se afla pe primul loc, însă publicului i-a fost permis să trimită voturi telefonice timp de trei ore, la finalul cărora câștigătoare a fost trupa Taxi.

Formația Valahia a fost prezentă și la Selecția Națională pentru Eurovision 2003 cu cântecul „Friends Are Friends”, terminând pe locul al treilea ca punctaj, după Aurelian Temișan cu piesa „Let’s Have a Holiday” și Nicola cu „Don’t Break My Heart”, prima clasată. Trupa s-a destrămat în același an; Topală s-a retras din activitatea muzicală, Valahia reunindu-se doar în cadrul unor emisiuni televizate.

În anul 2006, Mihai Traistariu avea să obțină cel mai mare punctaj primit vreodata de România la Eurovision. Cu toate acestea, dat fiind faptul că au fost mai multe țări participante, s-a clasat pe locul 4.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top