Connect with us
Mihai Trăistariu, recunoaște că vrea mai multă atenție. Ce mesaj a postat

Vedete

Mihai Trăistariu, recunoaște că vrea mai multă atenție. Ce mesaj a postat

Mihai Trăstariu este un artist controversat al țării noastre, tocmai din pricina faptului că postează fotografii dubioase pe rețelele de socializare. Fiind cândva unul dintre cei mai celebri cântăreți al României, acum Trăistariu nu mai are parte de aceeași atențe din partea publicului și se pare că acest lucru îl deranjează enorm, scrie HUFF.RO.

Mihai Trăistariu recunoaște că este disperat după atenție. “AM ZILE CÂND ȘI MIE MI-E RUȘINE”

Mihai Trăistariu a postat un mesaj lung și emoționant pe Facebook. El recunoaște că suferă din pricina lipsei de atenție și că îi este foarte greu să vadă cum artiștii care odinioară erau extrem deiubiți trebuie să se reorienteze spre alte domenii pentru că nu mai primesc atenția cuvenită.

Artistul mai este de părere că în ziua de astăzi lumea caută doar bârfe și lucrurie negative. Tot ce este frumos nu este observat de câtre publicul de astăzi, cel puțin în viziunea lui Mihai Trăistariu.

Mihai Traistariu, mesaj emotionant pe Facebook. sursa foto: antena3.ro

Mihai Traistariu, mesaj emotionant pe Facebook. sursa foto: antena3.ro

El a recunoscut și faptul că postarile sale mai intime sunt făcute tot în scopul de a aduna pe pagina sa cât mai multe aprecieri și comentarii. Am zile când mi-e rușine cu postările mele duse la extrem… Dar ce să fac dacă altfel nu mai reușesc să atrag atenția asupra mea?! Spuneți-mi voi… Ce să fac? De ce credeți că emisiunile cu circ și scandal au cel mai mare rating? S-au dus vremurile când se promova cultura, arta… Omul de azi e într-o continuă alergătură…

Și nu-i mai atrage atenția nimic. Decât… gălăgia, mizeria, crimele, scandalurile, pornografia, circul… Păcat! Mare păcat! Mulți din colegii de breaslă au abandonat barca. Și s-au orientat către altceva. Ceea ce e groaznic”, a scris Mihai Trăistariu pe contul lui oficial de Facebook.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top