Connect with us
Mila Kunis a născut pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel. Până acum nici Mila Kunis și nici Asthon Kutcher nu au vorbit...

Vedete

Mila Kunis a născut pentru a doua oară

Mila Kunis a născut pentru a doua oară un băiețel. Presa internațională scrie că Mila Kunis a născut un băiețel pe 30 noiembrie. Actrița a născut de Sfântul Andrei pentru a doua oară și până acum a ținut ascuns totul despre sarcină.

Siteul mirro.co.uk a dat știrea anului în showbizul de peste Ocean. Mila Kunis și Ashton Kutcher formează unul din cele mai iubite cupluri din afară. Cei doi mai au o fetiță pe nume Wyatt Isabelle Kutcher. Până în acest moment, niciunul dintre cei doi nu a vorbit despre acest moment fericit din viața lor.

Ashton Kutcher, sotul Milei, s-a dat de gol recent în emisiunea „Today Show” în legătura cu sexul bebelușului. Acesta a vorbit de Savannah Guthire, însărcinată și ea. În timpul conversației despre ce înseamnă să fii părinte, Kutcher a adus vorba de copilul pe care l-a născut Mila pe 30 noiembrie. El a spus ca fetița sa va avea un frățior.

Ashton Kutcher este un tătic emoționant

Actorul a mărturisit că deși are deja experiență cu prima fetiță, emoțiile nu au dispărut. Ba chiar sunt mai mari ca oricând, mai ales că de data asta e vorba despre un băiat. Kutcher și-a dorit dintotdeauna un băiețel, iar în urmă cu doua zile visul său s-a îndeplinit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top