Connect with us
Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-au casatorit, in secret

Vedete

Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-au casatorit, in secret

Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-au casatorit, in secret, pe o plaja din Australia. Potrivit tabloidelor, nunta a fosta una restransa, cu doar cativa prieteni invitati iar rudele celor doi nu ar fi fost prezente la ceremonie.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-au casatorit, in secret, in Australia. Revista Life & Style a aflat ca ceremonia a avut loc pe o plaja retrasa din orasul natal al australianului iar la nunta au lipsit rudele celor doi.

Potrivit tabloidelor din strainatate, Miley si Liam, care au avut in trecut o relatie de 4 ani, s-ar fi impacat de Craciun. De data aceasta, cei doi au parut sa fie siguri de sentimentele lor caci au si pus-o, pe fuga, de-o nunta.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth

Miley Cyrus si Liam Hemsworth

Ceremonia ar fi avut loc pe o plaja retrasa iar verighetele alese de cei doi ar fi fost facute din frunze de palmier. Cea mai ciudata absenta, scriu tabloidele, ar fi cea a rudelor lui Miley si Liam, care ar fi invitat doar cativa prieteni apropiati.

Chiar daca nu au confirmat pana acum ca s-au casatorit, atat Liam, cat si Miley, se intituleaza in interviurile recente „sotia mea” si „sotul meu”.

Miley Cyrus (23 de ani) si Liam Hemsworth (26 de ani) s-au cunoscut in 2009, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul „Ultimul cantec/ The Last Song”, in care au jucat impreuna. Cei doi s-au despartit in 2010, dar s-au impacat dupa cateva saptamani. Miley si Liam am mai fost logoditi o data, in anul 2012.

CITESTE SI: 6 celebritati care s-au casatorit cu prietenii din adolescenta

Miley Cyrus si Liam Hemsworth

Miley Cyrus si Liam Hemsworth

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top