Connect with us

Vedete

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, surprins în compania unei prezentatoare

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost suprins de paparazii cancan.ro în timp ce s-a întâlnit cu prezentatoare tv, Melania Medeleanu.

Potrivit sursei citate, ministrul a avut o întâlnire cu prezentatoarea la începutul acestei săptămâni. Melania Medeleanu, împreuna cu o prietenă, au mers la ministrul Sănătății, după care cei trei au ieșit în oraș, la restaurant.

sursa: cancan.ro

sursa: cancan.ro

În momentul în care au ajuns la restaurant, a apărut și un prieten de-al ministrului. Potrivit cancan.ro, după un timp Melania Medeleanu și prietena ei au părăsit locația. Ulterior, ministrul Sănătății a fost condus de prietenul său acasă la Melania Medeleanu, unde și-a petrecut întreaga noapte. Potrivit presei mondene, cei doi au mai multe acțiuni comune și nu ar fi exclus să aibă și un alt tip de relație având în vedere că amândoi sunt necăsătoriți.

„Nu-i o persoană publică. Lucrează în­tr-o bancă. Cei mai mulţi dintre oamenii care-l cunosc l-ar descrie ca pe un înger. Din zece oameni care-l descriu, proba­bil şase folosesc termenul înger în ceea ce-l priveşte. Este un om fabulos, care se gândeşte la alţii aproape în fiecare secundă a vieţii lui. Dacă îl vezi cu o foaie şi cu un pix în mână, probabil construieşte un proiect pentru cineva. În preajma lui Vlad este foarte greu să fii altfel decât altruist”, povestea deosebit de frumos Melania despre actualul ministru într-un interviu din septembrie 2014, potrivit cancan.ro,

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top