Connect with us
Mioara Roman și fiicele sale au fost date în judecată! Miza este colosală

Vedete

Mioara Roman și fiicele sale au fost date în judecată! Miza este colosală

Mioara Roman și fiicele sale au fost date în judecată din cauza unui testament. Procesul a fost deschis de către Regia Autonomă Administrația Patromoniului Protocolului de stat împotriva fostei soții a lui Petre Roman, dar și împotriva fiicelor acestuia – Oana și Catinca.

Mioara Roman și fiicele sale au fost date în judecată! Miza este colosală

Mioara, Oana și Catinca au fost date în judecată de către Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat. Instituția vrea să recupereze datoriile prin executarea unui teren și a unei clădiri care au fost moștenite.

Această moștenire provine de la sora Mioarei Roman, care a decedat în urmă cu trei ani și pe care cele trei au îngrijit-o. Potrivit SpyNews, pe lângă acest proces, RA-APPS a mai deschis un dosar, recent, în care a solicitat anularea testamentului prin care Oana și Catinca au intrat în posesia imobilului situat în Sinaia.

Miza în acest proces este uriașă – o vilă situată lângă Castelul Peleș pe care cele trei au moștenit-o. Sora Mioarei Roman s-a stins din viață în anul 2017, la vârsta de 79 de ani. Se luptase ani de zile cu o boală nemiloasă. Rodica-Lenuța Georgescu era văduvă și nu avea copii, iar Mioara Roman și fiicele sale au fost cele care i-au stat alături.

„Sora mea este bolnavă, în ultima fază. O avem internată într-un aşezământ bisericesc pentru bolnavi de cancer în fază terminală. De zece ani se luptă sora mea cu cancerul ăsta. În ultimul an a fost din ce în ce mai rău… Fără fete, fără Oana şi Calina, şi chiar şi fără Marius, nu ştiu ce m-aş fi făcut…”, spunea Mioara Roman la acea vreme.

De precizat este că imobilul moștenit de la sora Mioarei Roman este situat în apropiere de Castelul Peleș, deci vorbim despre o zonă deosebită. În prezent, în această clădire funcționează un local de lux.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top