Connect with us
Mirabela Dauer, bătută cu bestialitate de fostul soț: "După atâtea bătăi, am cedat"

Vedete

Mirabela Dauer, bătută cu bestialitate de fostul soț: „După atâtea bătăi, am cedat”

Mirabela Dauer este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, care a cunoscut succesul de la o vârstă fragedă. Are o activitate vastă, este admirată de o mulțime de fani și are mereu o imagine impecabilă, este plină de viață și la 73 de ani se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Cu toate acestea, viața ei nu a fost mereu roz și a trecut și prin clipe grele, mai ales în timpul celui de-al doilea mariaj, despre care își amintește cu greu. Fostul ei soț a agresat-o de mai multe ori, ceea ce a determinat-o să=l părăsească.

Mirabela Dauer, bătută cu bestialitate de fostul soț: „După atâtea bătăi, am cedat”

Mirabela Dauer a avut mai multe relații de-a lungul timpului, însă cel de-al doilea mariaj a marcat-o cel mai mult, având parte de episoade mai puțin plăcute. Cântăreața a povestit cum a fost agresată de fostul său soț, regizorul de televiziune Traian Popovici. Cum ieșirile agresive ale acestuia nu au fost de ajuns, a reușit să câștige și custodia copilului pe care îl au împreună, Alexandru.

Aceasta a mărturisit că a decis să divorțeze de regizor din cauza tratamentului dur pe care acesta i l-a aplicat. Aceasta a fost lovită în nenumărate rânduri și într-unul dintre cele mai grave momente, ea a fost bătută cu fierul de călcat și amenințată cu moartea. Atunci, ea a hotărât să iasă din acea căsnicie, pentru a nu-și pune viața în pericol.

”Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”, a povestit Mirabela Dauer .

Din nefericire, Mirabela este acum singură, deoarece nicio relație nu a rezistat. Ea a mărturisit că este o fire foarte iubitoare, care obișnuiește să le arate excesiv iubirea partenerilor de viață, ceea ce crede că ar putea fi un defect, care-i determină pe bărbații din viața ei să plece.

Artista a avut o perioadă mai grea, în care ar fi vrut să renunțe la muzică, la scenă și la cariera sa de succes pentru a se călugări, alegându-și chiar și mănăstirea. Cel care a convins-o să renunțe la această alegere a fost chiar nașul ei, care este preot, explicându-i ce presupune un astfel de sacrificiu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top