Connect with us
Prima declarație făcută de Mircea Badea după ce a fost bătut la mall

Vedete

Mircea Badea a vorbit deschis despre dosarul ”cocaină pentru Vip-uri”. ”Acum am ce să spun…”

Cu toate că Mircea Badea a refuzat să comenteze acest controversat subiect al dosarului ” cocaină pentru Vip-uri”, de curând cunoscutul prezentator Tv, nu a mai stat pe gânduri și a făcut primele declarații în legătură cu părerea lui de acest subiect sensibil.

Pe cât pare de amuzant, pe atât este de adevărat! Traficanții din dosarul instrumentat de DIICOT Ploiești vindeau clienților cocaină amestecată cu paracetamol. Ironic, Mircea Badea a zis că dosarul pare că este făcut de Protecția Consumatorului din moment ce tot ce rămâne din acest caz este faptul că…. drogurile au fost amestecate cu o pastilă care ajută la răceală.

Mi s-a reproșat că nu am vorbit de Dosarul cocaină pentru VIP-uri. Până acum nu aveam ce să vorbesc, dar acum am ce să spun. Sunteți pregătiți? Procurorii de la DIICOT se preocupă cu terorismul și crima organizată. Autotățile au deschis o anchetă după ce niște fete, pe plajă, părea că trag pe nas. Ați mai auzit ceva despre acea anchetă? Nu-i nimic… lăsați că am auzit despre Dosarul droguri pentru VIP-uri.

Ce lucru i se pare ”cel mai tare” lui Mircea Badea

Judecătorii au spus că VIP-urile cumpărau cocaina amestecată cu paracetamol. Din tot ce te așteptai despre dosarul ăsta, judecătorii ne-au spus că ăia cumpărau cocaină îndoită cu paracetamol?! Da… deci nu ne-au zis ce operațiuni s-au întâmplat, ci faptul că nu era cocaina de calitate. Acest dosar, până la urmă, este împotriva traficului de droguri sau este un dosar de la Protecția Consumatorului?
Ca să înțeleg. S-au dus unii și au zis că au cumpărat niște cocaină și nu am simțit nimic, dar măcar le-a trecut răceala? (…) De când paracetamolul este de mare risc? (…) Știți când a fost ultimul dosar tare de la DIICOT? Cel cu sclavii din județul Argeș. De atunci ați mai auzit de vreun dosar tare?! (…)
Dar, bravo… dacă cel mai tare lucru din ancheta procurorilor DIICOT pe care l-am aflat este că ăia îndoiau cocaină cu paracetamol… este bine!„, a zis Mircea Badea.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top