Connect with us
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 MARTIE. MPFM SEZON 5. Florin a fost pus la zid pentru ca a facut videochat. El a raspuns foarte dur.

Vedete

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 MARTIE. MPFM SEZON 5. Florin, in razboi cu ceilalti!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 MARTIE. MPFM SEZON 5. Subiectul videochat-ului provoaca tensiuni imense in casa MPFM. Florin a fost luat la tinta de ceilalti concurenti, iar acesta a reactionat dur.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 MARTIE. MPFM SEZON 5. Doi concurenti de la MFPM 5 au facut videochat. Este vorba despre Florin si Nicoleta. In editia de ieri, Nicoleta a recunoscut ca a facut acest lucru si a fost confruntata de tatal ei. Ea a sustinut ca a facut videochat pentru ca avea nevoie de bani.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 MARTIE. MPFM SEZON 5. Tatal ei s-a aratat surprins si dezamăgit de actiunile fetei, pe care o credea usa de biserica. Acesta a spus, printre lacrimi, ca i-a asigurat tot ce a fost nevoie Nicoletei.  „Am fost mai rece cu fiica mea, dar niciodata nu i-a lipsit nimic”, a spus acesta.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 MARTIE. MPFM SEZON 5. Scandal intre Catalin, Florin si Marius

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 MARTIE. MPFM SEZON 5. Si Florin a facut videochat pentru bani in trecut, dar in cazul sau, ceilalti concurenti au fost foarte duri cu el. Adriana si Valentin i-au spus vorbe grele: „Tu ti-ai vandut trupul (…) Esti un om de morvauri usoare.”

Florin a iesit la atac: „Ma deranjeaza persoanele astea care vorbesc sau reactioneaza in gandul lor si la un moment dat se trezesc si ei. Vorbeste si asta care si-a bagat familia in datorii si care a avut datorii de un milliard sau nu stiu cat”, spus nervos Florin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 MARTIE. MPFM SEZON 5. El s-a contrat apoi si cu Catalin. „Am impresia ca simti ca ai pierdut teren si nu stii ce sa mai faci”, i-a transmis Catalin, iar Florin a luat foc. „Iti aduc aminte ca eu in trei-patru saptamani voi parasi competitia. Nu ma lupt pentru absolut nimic, ma deranjueaza ca sunteti nesimtiti si nu va aratati adevarata fata cand trebuie (…) Ai venit foarte nepregatit de acasa. Trebuia sa te pregatesti mai mult, sa vii in sezonul 20”, a spus acesta.

 

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 MARTIE. MPFM SEZON 5. Natasa si Adriana l-au barfit pe Florin, spunand despre el ca ar mai face videochat si ca nu ar putea sa aiba o relatie cu unul care a facut acest lucru.

1 Comment

1 Comment

  1. Studio 20

    2016-03-16T12:30:17+02:00 at 12:30

    Pana la urma, este decizia fiecaruia daca face sau nu videochat, mai ales ca este legal in Romania inca din 2003.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top