Connect with us
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 martie. Mpfm sezon 5. Lupta pentru inima lui Florin se incinge! Alexandra are o noua rivala, pe Denisa!

Vedete

Mireasa pentru fiul meu, 14 martie. MPFM sezon 5. Razboi pentru inima lui Florin

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 MARTIE. MPFM SEZON 5. Lupta pentru inima lui Florin se incinge! O noua concurenta a intrat in competitie pentru el, iar un zvon a facut valva in casa MPFM.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 MARTIE. MPFM SEZON 5.Un mesaj anonim sosit in casa MPFM a dat nastere unor zvonuri privind o poveste de iubire intre Liliana si Florin. Tanara a negat ca ar fi adevarat si a tinut sa demonteze aceste afirmatii. „Intre mine si Florin nu este nimic si nu va fi. Vreau sa se inceteze odata cu chestiile astea”, a spus Liliana in emisiunea de luni.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 MARTIE. MPFM SEZON 5.Si Florin a spus ca vrea sa nu se mai trimita mesaje sub o alta indentitate. Intrebat in legatura cu relatia sa cu Alexandra, Florin a spus ca nu se gandeste sa formeze un cuplu cu ea in aceasta emisiune, dar a recunoscut ca o place. „Ne apropiem. O apreciez , o plac”, a marturisit Florin.

Pe de alta parte, o noua concurenta, pe nume Denisa, a intrat la finalul saptamanii trecute in competitie, sperand sa castige inima lui Florin. „Stiu ca a mai venit o fata pentru mine, dar lumea sa inteleaga ca nu voi forma cuplu, nu pot sa am o relatie de o luna”, a spus tanarul. El a mai spus ca va tine legatura cu Alexandra dupa ce va pleca din emisiune, apoi va merge la munca, urmand ca timpul sa decida daca vor ramane impreuna.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 MARTIE. MPFM SEZON 5.Intrebata ce parere are de faptul ca o noua concurenta a intrat in competitie pentru Florin, Alexandra a raspuns: „Imi e indiferent, nu am nicio problema”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top