Connect with us
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 MARTIE. MPFM SEZON 5. Medicii au intervenit in miez de noapte in casa fetelor, dupa un conflict intre Nicoleta si Virginica.

Vedete

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 MARTIE. MPFM SEZON 5. Medicii au intervenit in miez de noapte!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 MARTIE. MPFM SEZON 5. A fost nevoie de interventia medicilor, dupa un conflict izbucnit in miez de noapte in dormitorul mamelor!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 MARTIE. MPFM SEZON 5. Totul a pornit de la o cearta pe tema curateniei intre doamna Virginica, Tatiana si Nicoleta. „Eu nu pot sa stau asa, nu ca ma dau eu mare gospodina. Vreau sa imi placa unde stau”, a spus Virginica. „Daca nu va place, puteti sa plecati”, a spus Tatiana.

„Sa pleci tu ca esti mai noua! Nu imi spui mie sa plec, e lipsa de bun simt”, a replicat mama lui Ciprian. „Vreti sa ne mutam din camera ca sa fiti fericita?”, a spus Nicoleta. Lucrurile au degenerat, iar Virginica a zis ca cele doua fete nu au respect. Ea si Nicoleta au inceput sa tipe una la cealalta, iar tanara a acuzat ca Virginica are ceva personal cu ea.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 MARTIE. MPFM SEZON 5.Ciprian a intervenit si a scos-o cu forta pe Nicoleta din dormitorul mamelor. Aceasta s-a enervat teribil si ceilalti concurenti au intervenit ca sa o potoleasca. Dupa ce s-a mai calmat, Nicoleta i-a zis lui Ciprian ca a avut probleme cu nervii in trecut si ca a suferit un preinfarct.

Vezi si:Mireasa pentru fiul meu, 14 martie. MPFM sezon 5. Razboi pentru inima lui Florin

La masa, aceasta i s-a destainuit Tatianei: „Ma inteapa inima, nu mai pot”. Tarziu in noapte, o echipa de medici a venti in casa MPFM dupa ce Nicoletei i s-a facut rau. Din fericire, nu a fost vorba de nimic grav.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 MARTIE. MPFM SEZON 5. In emisiunea de marti, Virginica a explicat cum a inceput totul. „Stateam in camera si mi s-a parut ca este mizerie in camera. Am inceput sa matur si am ajuns in dreptul patului Nicoletei, era cuvertura stransa si am tras sa o intind. Nicoleta a venit si mi-a zis: `Doamna Viriginica, vreti sa ma denigrati?!`. Mie imi place sa fie totul coala de hartie”, a spus mama lui Ciprian.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top