Connect with us
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 MARTIE. MPFM SEZON 5. Relatia dintre Marius si Natasa s-a destramat!

Vedete

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 MARTIE. MPFM SEZON 5. Tensiune maxima intre Natasa si Marius!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 MARTIE. MPFM SEZON 5. Marius s-a decis sa nu mai continue povestea cu Natasa si se pare ca s-a reorientat spre o alta concurenta.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 MARTIE. MPFM SEZON 5. Intr-o conversatie cu ceilalti baieti din casa, Marius s-a destainuit si le-a spus ca nu vrea sa mai stea impreuna cu Natasa. „Nu suntem compatibili, am incercat tot ce a fost posibil. Vrea sa ma inteleaga asa bine, daca nu, nu”, a spus Marius care a precizat ca vrea sa o lase in pace pe Natasa si sa nu o mai streseze.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 MARTIE. MPFM SEZON 5. La putin timp dupa acest lucru, Marius a fost surprins de camerele de filmat in ipostaze tandre cu Tatiana. Cei doi s-au imbratisat, iar concurentul i-a facut mai multe declaratii dulci. La final, Tatiana l-a sarutat pe ambii obraji.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 MARTIE. MPFM SEZON 5. Natasa a negat ca ar fi fost afectata de comportamentul lui Marius si ca el nu a fost motivul pentru care a plans ieri. „Am ceva de lamurit. S-a inteles ceva total gresit. Nu am nicio problema cu Marius, nu am plans din cauza lui. Mi s-a atras atentia cum ca as fi lasat impresia ca sufar din cauza ca el nu mi-ar impartasi aceleasi idei”, a spus Natasa. Ea a mai zis ca nu ii place personalitatea lui Marius, pentru ca acesta glumeste prea mult, iar ea are nevoie, intr-o relatie, de siguranta si stabilitate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 MARTIE. MPFM SEZON 5. In studioul emisiunii, Marius si Natasa au avut o discutie aprinsa. „E foarte greu cu tine. In viata trebuie sa mai lasi si de la tine, o sa vezi tu. Nu o sa vina nimeni perfect, n-ai cum sa ii mai gasesti pe astia perfecti. Baietii au si bune si rele, dar tu doar pe alea rele le vezi!”, a spus Marius. „Nu inteleg de ce esti asa agitat acuma! Nu merge, nu merge! Ai incercat, gata!”, a spus si Natasa.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 MARTIE. MPFM SEZON 5. Ce spune Florin despre o relatie cu Alexandra

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top